Lördagsintervju nr 46 - Claes Hedberg om bedrägeriet kring Olof Palme.
1:16:33
259,658
Svensk Webbtelevision
Reddit
Claes Hedbergs föredrag om Palmemordet hamnade på SEsoft för en tid sedan och har snart nått 100.000 visningar. Många av våra tittare har efter att ha sett föredraget bett oss att vi ska genomföra en intervju med Claes, vilken nu finns tillgänglig.
Föredraget bygger på hans bok "En oväntad vändning" som är en omfattande sammanställning av information kring Palmemordet och som framförallt ställer saker på ända genom ett helt omvälvande scenario avseende Olof Palmes bortgång.
Claes menar i sin bok att det inte var ett mord utan ett planerat försvinnande. Detta är inte en helt ny tanke utan en tes som också framfördes i en bok av advokat Jan Liljeson år 2009. Liljeson hade tidigare arbetat som rådgivare åt den svenska ambassaden i Paris under Carl Lidbom. Carl Lidbom var enligt Clas är en av nyckelpersonerna i Olof Palmes försvinnande.
Enligt den beskrivning Claes Hedberg ger, deltog förutom Carl Lidbom, även Hans Holmér, Harry Schein och Ebbe Carlsson i planeringen. Detta var personer som alla stod nära Olof Palme och det socialdemokratiska partiets kärna.
Vid den här tiden, år 1986, löpte Olof Palme en reell risk att bli mördad och levde under hot från en mängd olika organisationer, både inom och utom Sverige. Det kunde nog uppfattas som en tidsfråga när ett mord skulle komma att ske.
Dessutom hade, enligt Claes Hedberg, Olof Palme drabbats av en dödlig sjukdom.
Mot denna bakgrund beslutade, enligt Hedbergs scenario, nyckelpersoner inom socialdemokratin, tillsammans med Olof Palmes familj, att arrangera ett skenmord. Detta skulle i stället för vanära leda till hjältestatus och en mängd positiva effekter för det socialdemokratiska partiet.
Claes Hedberg förklarar i sitt scenario en mängd omständigheter kring Lisbeth Palmes uppträdande efter mordet, skottskadorna i hennes kappa, det senarelagda rikslarmet, Hans Holmérs förehavanden på mordkvällen, den vilseledande och fullständigt misslyckade polisutredningen mm.
Claes har ett starkt önskemål om att det tillsätts en sanningskommission som rätar ut mängden av frågetecken som fortfarande kvarstår. Den förlängda preskriptionstiden för mord, som infördes för några år sedan, gör att förundersökningssekretess fortfarande råder, vilket ytterligare försvårar möjligheterna att lösa det hela.
----
På Ingrid o Marias blogg finns en läsvärd artikel om boken:
www.ingridochmaria.se/2019/03/16/tanken-svindlar-blev-olof-palme-aldrig-mordad/
och även argumentation kring invändningar mot bokens beskrivna scenario:
www.ingridochmaria.se/2019/03/28/palmeutredningen-vad-tror-de-som-var-med/
-------------
Stöd Swebbtv på olika sätt:
- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se
- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad
- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra
- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.
Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).
Stort tack för ditt stöd!!!

Kommentarer
 • Rocky Racoon
  Rocky Racoon

  Var fan skulle alla idioter ta vägen utan youtube?

 • M Beker
  M Beker

  Det är ganska obehagligt detta. Jag och en kompis var på diskoteket Glädjehuset inte långt därifrån. När discjockeyn meddelar vad som hänt så bestämde vi oss att åka dit. Vi turades alltid om att köra bil så vi kom dit snabbt. Det vi reagerade på var att vi mötte inga poliser på väg dit, inga avspärrningar. Vi kunde utan problem gå helt nära den lilla blodfläcken och titta. Har inget minne av poliser på plats. Nån enstaka kanske. Det vi reagerade på var att när vi efter en stund åkte hem mot Huddinge så fanns det överhuvudet inga avspärrningar ut från stan. Då tänkte vi att fy fan vad amatörmässigt av svensk polis. Dom kunde lätt spärrat av alla utfarter ur stan. Minst sagt märkligt.

 • Burnotto
  Burnotto

  Få till en ljudbok på engelska att lägga upp på SEsoft En hel värld kommer att lyssna på dessa svenska skumrask affärer

 • Thomas Kallmyr
  Thomas Kallmyr

  Dr. Stanislaw Burzynski (Rajmund) Discovered Phenyl Acetyl Iso Glutamat-properties as Cancer-Fighting properties in 1976. Since then he fought in Courts for his RIGHT to cure People from Cancer,and reach the astonishing Figures of 90 % of this Cancer-Treatment,recovered completely,and no signs of getting Cancer after this Treatment of Dr.Burzynski.

 • Matt
  Matt

  men cheva mannen som var vittne pa platsen sa ju att Lisbeth var hemskt uprord..sa han har ar ett fejk vittne da altsa..

 • Conny Hallén
  Conny Hallén

  Bra kanal

 • Sverige 2020
  Sverige 2020

  bakomkulisserna.biz/2020/03/01/de-forbannade-sossarna-har-ljugit-och-korrumperat-hela-landet-och-alla-dess-myndigheter/ Socialdemokraterna styrde hela mordutredningen i den riktning de ville.

 • Fredrik Larsson
  Fredrik Larsson

  Det jag verkligen skulle vilja se, är om en statistiker räknade på det rena antalet märkliga dödsfall runt Palme-mordet. Jag tror 47 är något högt räknat, men även hälften borde trotsa allt som kan falla inom det slumpmässiga. För det rör sig ändå om ett ganska begränsat antal personer i denna krets. Men jag har inte kunskaperna för att räkna fram sambandet, tyvärr. Oavsett hur konstig den här förklaringen är, är det den enda modell som ger en någorlunda trovärdig förklaring till alla otroligt konstiga vändningar i affären.

 • Henrik Larsson
  Henrik Larsson

  Det är bra att sanning får komma fram i Sverige med. Men är HIV- AIDS "pandemin" verkligen sann ? Lyssna på de forskare som var med och tog fram "bevisen" och hur de senare har ångrat sin position. sesoft.info/hd/video/r4er2aKErIvCz4Q Så frågan är varför de tog bort Palme, jag tror absolut det inte hade med HIV/AIDS att göra, vilket kommer vara uppenbart efter man tittar på dokumentären jag länkat till. /Fred

  • Sverige 2020
   Sverige 2020

   Henrik Larsson sesoft.info/hd/video/mJ1-zIWxyJTK14g Tidens tand. Köp Tage Tuvhedens bok.

 • Pierre Nordqvist
  Pierre Nordqvist

  Strålande arbete Claes. Känns som att du är väldigt nära Sanningen. Stå på dig !

 • AtomicLT11
  AtomicLT11

  50 pers är en enorm mängd när vi talar om en konspiration normalt brukar man säga att max 3 - 4 pers för att inget skall läcka ut över tid. Har läst boken och i princip inga uppgifter beläggs med fakta/bevis. Personerna som försöker att rädda Palme måste ju vara med i konspirationen men enligt boken så är dom det inte. Enligt Anna Hage så gick det inte att stoppa blodflödet då kulan gått rakt genom kroppen så det läckte vid hjärt & lungräddning enligt boken så var det blodpåsar. Det räcker ju inte att dessa skådespelare var "lite lika" originalen. Alla kände igen Palme vid den här tiden....

 • Sverige 2020
  Sverige 2020

  sesoft.info/hd/video/rKOmvICp3YGzv4w Lite om Skandiamannen, han är naturligtvis helt oskyldig.

 • Sverige 2020
  Sverige 2020

  sesoft.info/hd/video/mJig1q2EtZvRm2c 1997.

 • Hans Franson
  Hans Franson

  Willgert undrade över "två skotthål i ryggen på Lisbeth Palmes kappa"? Lisbeth Palme var knästående, lutande över Olof Palmes kropp när hon besköts med ETT skott i ryggen, i axelhöjd. Alltså ETT ingångshål och ETT utgångshål. Lisbeth Palme hade, lyckligtvis, överkroppen vriden när g- mannen, snett ovanifrån, avlossade skottet, där kulan löpte vågrätt utefter huden, från vänster skulderbladsida och ut genom kappan vid höger skulderblad. Kulbanan avsatte en rispning i Lisbeth Palmes hud. Kulan hittades på snön invid husvägg på andra sidan Sveavägen.

 • Sanningen
  Sanningen

  Claes Hedbergs konsolidering av all litteratur/ privatpersoners utredningar , offentligt utredningsmaterial och övriga källor som ej kan offentliggöras m m angående Olov Palmes frånfälle pekar på att det inte var en ensam galnings verk, utan ett planerat förlopp i syfte att låta Olof Palme gå till historien som en martyr. Regin och orsaken bakom/till detta kan det spekuleras om i det oändliga. Ingen kan dock undgå mörkläggning och vilseledning efter att ha sett SVT utfrågningar/program med polis/åklagare och kommissions-talespersioner.

  • Sverige 2020
   Sverige 2020

   Sanningen Regissör Harry Schein, med hjälp av en handfull. Medregissörer, Erland Josephsson, Ingemar Bergman, Andreij Tarkovskij. Fårögruppen.

 • Jonas Andreasson
  Jonas Andreasson

  Deep State med blodslinjen och oligarker har satt upp den världsliga agendan. Inget är som det verkar. Bra program

 • Dr Shinobi
  Dr Shinobi

  Varför är GW inte med i denna intervjun ? hade varit intressant att höra

 • Zoltan Deg
  Zoltan Deg

  En intervju som denna är kontraproduktiv, den får alla andra intervjuer ni gör att framstå som oseriösa.

 • Klimat Bluffen
  Klimat Bluffen

  Att vi aldrig kommer att höra hela sanningen tvivlar jag inte på. Men detta låter långsökt 🤔. Palme var definitivt inte Sveriges statschef!!!

  • Björn Njurling
   Björn Njurling

   Sveriges statschef var då, och är fortfarande, hans majestät Carl XVI Gustav.

 • Samuel Höglund
  Samuel Höglund

  Har just köpt och läst boken och är övertygad om att det var ett teatermord. Tillvägagångssättet och motivet passar dessutom som hand i handske med vad jag vet om den internationella hemliga sammansvärjningen. Tack och bra jobbat Claes.

 • tali san
  tali san

  Hej Mikael Willgert.....jag har en historia för Dig som ska skakar om Sverige. Det gäller Olof Palmes historia. Skicka adressen till mig HÄR..... så jag hör av mig.

  • Svensk Webbtelevision
   Svensk Webbtelevision

   Hej du kan maila till oss på info@swebbtv.se mvh swebbtv

  • Oliver den Store
   Oliver den Store

   Info@swebbtv.se

  • Sverige 2020
   Sverige 2020

   tali san info@swebbtv.se

 • Anders Ekman
  Anders Ekman

  "Palmemordet" går mot sin upplösning. Det kommer att bli DÖDEN för SAP.

 • Soft white wings
  Soft white wings

  2,5 miljards lögn! Intressant teori. Undrar vilket land han levde i till sin död i såfall? Jasså i Rotchilds slott?Denhär teorin känns ju bättre än den påhittade i såfall. Är det han som styrt oss bakom kulisserna till Globaliseringen? Globaliseringen blir dock demokratins död, åtminstone i Sverige, såsom det ser ut idag.

 • Daniel Johansson Deak
  Daniel Johansson Deak

  Jag tycker det är bra man kommer med teorier. Men det blir nästan för mycket , att Palme var pervers gillade små tjejer och hade aids. Och att mordet var ett skådespeleri. Nej det är inte ens roligt. Det är något litet bakom men visst blev han mördad på öppen gata. Någon där ute borde sitta på sanningen

 • Björn Karlsson
  Björn Karlsson

  <a href="#" class="seekto" data-time="69">1:09</a>:50 Olof Palme, statschef. Inte riktigt. Vilket svammel. 😐 Vilken trallgök.

  • Oliver den Store
   Oliver den Store

   Regeringschef. Vem bryr sig. Statsministern har högre befogenheter än kungen anyways.

 • Sverige 2020
  Sverige 2020

  www.arbetarbladet.se/artikel/palmevittnets-sensationella-uppgifter-2 Delar taxi med..............

 • Abstf Röd345
  Abstf Röd345

  😬😬😬😬😱

 • Peter Lindahl
  Peter Lindahl

  Anna Hage försökte rädda Olof Palme - i över 30 år hade hon hållit tyst - Malou Efter tio (TV4) 100 185 visningar .. Svårt att tänka mig att hon ljuger.. Palme var medvetslös när hon gjorde hjärtkompression.. Höll på att utbilda sig till undersköterska.. Hon visste vad hon gjorde. Hela teaterhistorien faller med detta vittnesmål.. Annars ganska underhållande :D •28 feb. 2018 Kolla på.. sesoft.info/hd/video/s4Whs2qSsoTPxIw

  • Oliver den Store
   Oliver den Store

   Tror du hon hade vågat säga något annat? Hon är fortfarande livrädd för att säga fel efter att hon fått flera hembesök av svensk militär/polis.

 • Johan Holm
  Johan Holm

  Ni som tittar på Swebbtv, jag kan även rekommendera Vaken.se och StopTheCrime.net där även Ole Dammegård blir intervjuad.

 • Agnes Berg
  Agnes Berg

  Det är något som inte stämmer. Min goda vän som var narkosläkare på Sabbatsbergs sjukhus och var jour den kvällen bereättade om att han klippte upp Olof Palmes bröstkorg för att massera hjärtat. han skulle registrerat om personen INTE VAR Olof Palme. Jag tror tyvärr inte på denna teori. men man bör beakta att narkosläkaren avliden i väldig låg ålder i ett hotellrum utomlands oväntat

  • Ginnungagap
   Ginnungagap

   Man kan avfärda hans teori enbart genom att titta på hur många personer som skulle ha varit inblandade i konspirationen. 50+ personer minst, om inte mer, och inte EN ENDA har kommit ut och bekräftat Hedbergs uppgifter på hela den här tiden. Näääe, det faller på sin egen orimlighet.

  • Oliver den Store
   Oliver den Store

   Självmördad eller sjukdomsfall?

 • Raklödder
  Raklödder

  MSB styrs av korrupta politiker, vilka förföljer och försöker tysta frispråkiga individer.

 • Long Play
  Long Play

  haha "vi har väl grävande journalister i det här landet?, mattan är utrullad sätt igång och grav nu" vilken jävla Kung!

 • Svensk Gängmiljö
  Svensk Gängmiljö

  Hans Holmer togs för fortkörning utanför en förskola. Han var försenad till en TV-sändning. Han gillade att kalla till dessa då han trivdes i rampljuset men hade som vanligt inget eller strunt att förmedla. I vanliga fall gillar ju polisen att privatpersoner/privatspanare utreder och gör deras jobb åt dem men inte i Palme mordfallet. Skulle nog själv lägga på luren om Claes Hedberg hörde av sig, när jag tänker efter. Radiopratare i Sveriges Radio P3 dynga skulle väl inte vara till hjälp? Men Claes tycker väl att Socialistisk regim media är tillförlitlig om inte den politiska korrektheten kommer i vägen för sanningen förstås.

 • Mats Lindqvist
  Mats Lindqvist

  Om hiv-teorin skulle vara felaktig (känns långsökt) så kan man tänka sig flera andra skäl till att Palme behövde tas bort från scenen. Även om Hedberg bara har rätt till en tredjedel så pekar han på en rad konstigheter i den officiella berättelsen.

  • sasse Brasse
   sasse Brasse

   nej!!

 • Mauritz Svalander
  Mauritz Svalander

  Hej Claes, Mauritz från Stena för länge,längesedan här! Har sett föredraget, och nu detta. Jag tycker att alla argument låter starka. Nåt har hänt, har du kollat om UG inte vill fortsätta gräva? Vad kul och se dig, du är dig lik, inte en dag över 50!. Ska köpa boken.Tycker det låter läskigt om hot och repressalier, hoppas du är försiktig. Varför inte ta in en andreman eller kvinna?

 • WhoIsMaik
  WhoIsMaik

  Om jag är inte helt ute och cyklar så avvisar en av våra kändaste krimologer Leif Gw Persson alla andra spår som ex walkie talkie männen, egna partiet, polisspåret mm och tror går på Christer P spåret. Borde inte han av någon se alla misstag som gjorts och berättelser som inte stämmer in, borde inte han komma in på dessa spåren med?

 • Sverige 2020
  Sverige 2020

  Ambulansförarna trodde att det var en filminspelning precis som filmen Offret. Ambulansförarna var från Rotebro precis som 1985 som 1986. De blev lurade o munkavle. ? Lars Jeppsson också en van statist, därför vågade han springa efter mannen uppför trappan. ? Kanske.. ..... Kuppförsvarsövning var igång natten till 1 mars 1986 har vi hört den förut?

 • Anders Lind
  Anders Lind

  Det här låter så otroligt att det måste vara sant!

  • sasse Brasse
   sasse Brasse

   det är sant...därför finns ingen mördare

 • Hans Lennros
  Hans Lennros

  Claes Hedberg lägger fram en högst elaborerad, dock inte helt ointressant, teori som faller på en avgörande punkt. Mordet på Olof Palme utfördes på ett så oprofessionellt sätt att det endast kan ha varit resultatet av stundens ingivelse.

 • OpenmindedSceptic
  OpenmindedSceptic

  Christer Pettersson mördades. Och nu när han inte längre kan bevisa sin skuld då han är död kommer dom förmodligen bestämma att det var han som gjorde det och påstå att fallet är löst en gång för alla.

 • OpenmindedSceptic
  OpenmindedSceptic

  Ytterst märkligt att den nya åklagaren heter Christer Peterson. Nästan så att man kan tro att det är nånslags psykologisk associations spel att han heter just så med tanke på Christer Pettersson. Ja vet inte. Men det är konstigt iallafall. Väldigt anmärkningsvärt.

  • OpenmindedSceptic
   OpenmindedSceptic

   Det var ingen slump att Christer Pettersson dog när polisen hälsade på honom. Det var inte en olycka.

 • OpenmindedSceptic
  OpenmindedSceptic

  Dermatologi är hudläkare

 • OpenmindedSceptic
  OpenmindedSceptic

  Nu vet vi varför Björn Rosengren är så stenrik

 • Henrik Jakobsson
  Henrik Jakobsson

  jag är öppen för olika teorier om palmemordet .har hela tiden sagt att allt kan vara av intresse. jag hade fel .detta spår eller teori var något att slänga i papperskorgen direkt. lyssande 15 minuter .sedan fick jag nog .de som känner mig skulle säkert säga att jag hyser agg till claes Hedberg .vilket jag också gör vi har grälat en gång i tiden och har mina åsikter om honom . dock har dessa ingenting med detta att göra .det här är koka soppa på en spik blandat ihopa nytt och gammalt mterial lägga till och dra i från och undanhålla vad som egentligen hände i olika sammanhang . till en soppa som slår alla rekord . men var och en blir salig på sin tro .

 • Leafie1
  Leafie1

  Det finns ju en intervju m Malou m ett vittne som gjorde HLR på Palme (om det nu var han) som menar att det var mkt blod som flödade ut vid varje kompression. Den som gjort HLR förstår att det är omöjligt att härda ut om man är i vaket tillstånd.

  • Sverige 2020
   Sverige 2020

   Leafie1 Den bilden vill man gärna ge. Tyvärr e den inte sann.

 • xfosda
  xfosda

  Kolla Richard D. Hall's avslöjande av Jo Cox "mordet" som ägde rum i England innan Brexit omröstning.

 • torrace12
  torrace12

  Väldigt intressant föredragning av en ny teori, som jag nog tycker är konstig, men om man följer slutsatser så som en kriminal utredande polis gör, så är det här en trolig teori.

 • Maude Mattsson
  Maude Mattsson

  Någon som blir förvånad?

 • Timo Lindroos
  Timo Lindroos

  Kommer på nått sätt att tänka på Estonia nu!

 • Linus Magnell
  Linus Magnell

  För att klargöra de två skotthålen i Lisbeths kappa, enligt den officiella versionen, så är dessa ett ingångs- och ett utgångshål, dvs en kula som ej gick genom kroppen utan endast rispade henne på ryggen.

  • Sverige 2020
   Sverige 2020

   Linus Magnell Med en fransk startpistol är det starkt jobbat.

 • martin ackordi
  martin ackordi

  jag står faktiskt bakom claes att han inte blev mördard palme beställde teatermordet själv det har det fanns två utredningar en som vilseleder en som drar i belönninga oss om vi hiitar möraren och vissa är tystade om detta

 • Magnus Lundahl
  Magnus Lundahl

  Är Palme kremerad? Om KD.M. SD får regering är ju chansen stor obduktionen Palme kan bli offentlig.

  • Sverige 2020
   Sverige 2020

   Som sagt sjuklövern, de sju partierna och Ian o Bert, har gemensamt försvarat mörkläggningen. SD, afs,poulisterna kanske kan sätta fart, färg på parodin.

 • Christina Blomqvist
  Christina Blomqvist

  Skrämmande men inte förvånad.

 • Marjo Tiamat Hopeakivi
  Marjo Tiamat Hopeakivi

  Vi kräver en sanningskommission om Palmemordet! facebook.com/groups/1915088465258765/

 • Tore Forsgren
  Tore Forsgren

  Inte vet jag om det är bästa stället att hitta FUP till mordutredningen, men på sidan 102 i denna PDF finns en bild av Sveavägen och ett vittne som tydligen mötte bara EN uppsättning av makarna Palme bakom reklamskylten där trolleritricket med byte av skådespelare ska ha skett. I FUP;en finns också berättelser vittnen som beskriver två ambulanser på utryckning på Sveavägen. Tur att man inte jobbar med mordutredningar. Det verkar rörigt. www.nationensfiende.se/wp-content/uploads/fup/PP847_2396_13_G1_1100_02.pdf#page=102 Teatermordet behöver ju inte vara otroligt, men detaljerna kanske måste finslipas ytterligare.

  • Sverige 2020
   Sverige 2020

   Det finns gott om desinformation via polis och aktörer. Falska vittnen, familjemedlemmar, kompisar till Olof.

  • Tore Forsgren
   Tore Forsgren

   Om det är så illa att det är teater kan ju även vissa vittnen vara teater för att lappa och laga där berättelsen är svajig.

 • Mr Hyde
  Mr Hyde

  Ämnet är mycket intressant. Det Hedberg påstår blir ju plausibelt utifall att Olof Palme blivit smittad av HTLV3, vilket det kallades för då, numera hiv. Tänk dig att Moskva visste om att Olof Palme hade drabbats av denna farsot, vilken hållhake Sovjet skulle ha på Sverige då. Således måste ju Palme bort Detta är rena spekulationer enligt min egen del. Dock måste jag säga det att Palmes blodpöl var rätt liten med tanke på skottet. Som jag ser det, först när någon av de inblandade ligger på sin dödsbädd, först då kan vi få sanningen.

  • Sverige 2020
   Sverige 2020

   Du kan väl kolla på Tage Tuvheden video på Swebb Tv. Köp hans bok när den släpps senare i år.

 • Peter H. J.
  Peter H. J.

  Tack för ditt arbete och presentation. Jag har en liten teori som jag vill dela med mig av som är enl. följande: Jag tror att Svensk elit i samarbete med Amerikanska Imperiet, frimurarorden och de som råkar styra bankerna i Amerika planerade mordet på Olof Palme för att ta kontroll över riket genom att skuldsätta befolkningen och få bra betalt för att göra det! I denna plan ingick en valuta attack på Svensk krona där 2 Amerikansk registrerade banker besitter mer valuta än Svenska riket har i reserv för stödköp av SEK. Med SEK i botten och reserven spenderad går Sverige in i devalvering och landet är förlorat. De Svenska militära ledarna "vet inte vad som hände" med Svenskt försvar efter utförsäljningen. Inblandningen i Libanon kan kanske vara ett motiv till en offensiv mot Sverige. Oavsett vad sitter ledarskapet kvar på sina positioner till trots att de inte uppfyller minimum kravet jämt emot befolkningen. För de som inte vet vad som hände tyr det tämligen enkelt, Svenska ledare sålde ut försvarsmakten men fortsatte tjäna pengar på skattebetalarna utan möjlighet till att försvara det nyligen ekonomiskt ockuperade Sverige! Om ni läser lite om vad Amerikanska imperiet gjorde med Sovjets omfattande militära materiel efter perestrojka kan ni skapa er en god referens om hur de opererar i skapandet av vasall stater. Även Confessions of an Economic Hitman tycker jag hjälpte mycket att förstå vad Sverige utsatts för. Vad jag har hört skulle ca 2 miljarder SEK ha betalats ut till Panama i marknadsföring till Jas affären till ett Europeiskt land. Svenska staten lånar till stödköp av valuta, vilket inte är mycket mer än en muta till utlandet! För de ledare i världen som blir rika på att skuldsätta sin befolkning och förråder sina länder börjar tiden bli knapp! De spirituella vapnen som används för att lura bland annat Svenskar till att tro att de är en del av något gott eller ont i en upp och nervänd värld har blivit näst intill blivit utrotade! Om inte hade ledarskapet banat en näst intill perfekt väg för landet och dess befolkning till helvetet. Nu ca 30 år senare kan Sverige knappast kännas igen! Och den politiska klassen och Svenska eliten har helt gått på ockupanternas linje. Den invandrade socialbidragstagare Monarken som inviger män i Frimurarordern och planerar världsdominans mot grannländer och den Svenska befolkningen verkar inte längre synas offentligt. Den politiska klassen av etablerade partier går med stolthet till och från Bilderberger-mötet. Till och med Jimmie Åkesson stoltserar efter mötet med ockupanterna som om han just blivit en härskare, Ironin är total : ) Det är inget litet drag att Svenska politiker säljer ut Riket och folket till ondskans system (Frimurarnas, Vatikanen och Synagogans nyligen fallna "Grand Architecture"). Det tog dem ca 30 år att ruinera ett topp 5 rikaste rikena i världen, med bland de lägsta kriminalitets nivåerna. Till ett lögnernas och korruptionens högsäte vars ledare sålt ut till Synagogan av Satan och Frimurarnas onda planer. Vad tror och tycker ni om detta? The Northerner

 • Karin Aronsson
  Karin Aronsson

  Vad hände med Palme efter detta?

  • Sverige 2020
   Sverige 2020

   Karin Aronsson Frankrike, Rotschild slott? Schweiz ett alternativ. Ryssland , byn Motiokouvo 4,5 mil väster om Moskva?

 • Mr Hyde
  Mr Hyde

  Jag har nog skrivit om detta tidigare, men det tål att upprepas. En ryskt Tsar, eller prins någon gång på 1800-talet, avled under mystiska omständigheter. Begravning hölls, och allt var bra. Flera år senare uppmärksammades detta fall, och man bestämde sig för att öppna hans grav, och då visade det sig att kistan var tom. Claes Hedbergs teori är lika plausibel som den om Crister Pettersson, men C.P. råkar nu vara oskyldig, vilket det finns bevis för. Om nu Palme inte blev kremerad, gräv då upp graven så får vi se om Hedberg har rätt. Offentliggör Milan Valverius obduktionsprotokoll En sak till, blodfläcken där Palme avled är mycket liten. Jag ska nog passa mig noga nu, men mängden blod som rinner ut när någon blivit skjuten är betydligt större än den blodfläck som uppstod när Palme blev skjuten. . Kulan har gått rätt igenom Palmes kropp. Fråga en jägare, dom vet. Slutsats; Fallet stinker ordentligt.Och jag vet faan inte vad jag ska tro. Om du som läser detta sitter på info i fallet, ut med språket för faan!

  • Sverige 2020
   Sverige 2020

   Alltså, man får inte hjälp av polisen eller politikerna. Läs böcker av kritiska källor, sök inte info hos media eller polisen. Köp Tage Tuvhedens bok när den släpps senare i år.

 • Dennis Sandberg
  Dennis Sandberg

  Finns det någon som vet hur obduktionsprotokollet såg ut efter Fru Palmes död, med tanke på den påstådda beskjutningen i fråga om ärr på ryggen ??

  • Oliver den Store
   Oliver den Store

   Intressant!

 • Dennis Sandberg
  Dennis Sandberg

  Heder till dig Claes Hedberg för att du går i vår käre vän Sven Aner's fotspår. Det finns en möjlighet att få slut på kurragömmaleken, och tiden är vår bästa vän ...

 • sasse Brasse
  sasse Brasse

  Detta är sanningen! Kulan säger ju allt och även ambulanserna och kappan

 • Christer Jervhall
  Christer Jervhall

  Kan det vara så att denna teori är helt otrolig och att boken därför inte fått så mycket uppmärksamhet? Var finns belägg för att HIV sätter sig på hjärnan. Det skulle vara första gången det hänt. Syfilis sätter sig på hjärnan - inte HIV.

  • Sverige 2020
   Sverige 2020

   Lördagsintervju 55 swebbtv, facit.

 • Narada Ian
  Narada Ian

  look forward to English subtitles

 • Thomas Kallmyr
  Thomas Kallmyr

  Det värsta är ju Ole Dammegards Sanningar om Poliovaccinet för Barn som MEDVETET Smittats med Cancerframkallande Ämnen-vad Faen är det människor bidrar till.... är det till Nordiska Motstånds Rörelsen eller-det verkar ju som bara BRA MÄNNISKOR DÖR AV CANCER.....är det en "Dold" Auzwitch i detta med Cancer - är det något som faktiskt bör undersökas-är det Djur som slaktas och köttet innehåller Cancer-eller är det Mjölken-eller är det Radioaktivitet i Vatten och Boskap-vad beror Cancer på,tänk mer på det innan man skickar " Forskningsanslag"-det vet man inte om de håller på med DNA-Targeting av Soffliggare och Psykiskt Sjuka.....mha-GMO-föda och andra tillsattsämnen, som Acetyl-Cystein (TIKA i LUND- MUCOMUST)-eller ASPARTAN- Fenyl-Alanin,som MEDVETET TILLSATS FÖR ATT ÖKA TÖRST OCH HUNGERKÄNSLOR- Light-Produkter innehåller ämnen som dessa.....folk vill inte tänka "själva" de skänker åt FORSKARE-som mycket väl kan utplåna mänskligheten med sina tilltag- Bayer / Searle- de vill ha ner Mänskligheten poå en " Hanterbar Nivå" typ 1 Milliard 2035-med bara ARBETANDE LÅGINKOMSTAGARE-och INGA Pensionärer-Myror är mer Värda för Dessa Forskare- Tänk på Det............Mvh Thomas "ESCARGENCY" Kallmyr......Hitler ville ha död på Fackföreningar och införa Slavarbete för ALLA utom hans anhängare-I hela Världen....tänk på detta.....Tempus Omnius Revelathe.......

 • Superprincezzz
  Superprincezzz

  <a href="#" class="seekto" data-time="69">1:09</a>:50 Olof Palme var inte Sveriges statschef, det är kungen som är det.

  • jes kg
   jes kg

   STATSCHEF, ej stadschef

 • AFROMYTH MUSIC BOSSMOND MEDIA
  AFROMYTH MUSIC BOSSMOND MEDIA

  He knows not so much to be threatened.

 • Carin Malmqvist
  Carin Malmqvist

  Fantastisk historia. Svårt att tro utan bevis. Har inte någon forskat i vad som hände utomlands? Om det hänt måste det ju finna någon som vet något!?

  • james boström
   james boström

   finns inga som helt bevis i den offeciella versionen heller, bara välja vilken man tror är mest rätt

  • Oliver den Store
   Oliver den Store

   "Svårt att tro utan bevis".... Tydligen inte eftersom majoriteten över 65 år fortfarande tror att det va Christer Pettersson.

  • Sverige 2020
   Sverige 2020

   Carin Malmqvist Pasteur institutet Paris och Ryssland blev det för hans del. DSM.nu Kan ligga begravd i byn Motiokouvo , 4,5 mil väster om Moskvas västra flygplats. Bröderna hård pluggade ju Ryska. Tja, kan vara sant.......

 • Fredrik Gustafsson
  Fredrik Gustafsson

  Anonyma vittnen kanske hade löst många brott , kanske därför dom inte vill ha de när dom står i dyngan själva...👤

 • Henrik Ask
  Henrik Ask

  Vem var liket? Var kom det ifrån?

  • Sverige 2020
   Sverige 2020

   jonte Ernerwik Lisbeth beordrade att liket på Sabb skulle kremeras. Anledningen skulle vara att graven kunde skändas. Men det var för o sopa igen spåren. Askan e strödd i en minneslund i Grimsta med nr o allt. Vem det var?

  • Jonte Ernerwik
   Jonte Ernerwik

   Igentligen irrelevant... Dom fanns där o även poliserna o Säpo o Socialdemokraternas City soldiers..

 • Anders Ekman
  Anders Ekman

  Stämmer det att Palme aldrig blev mördad och att Socialdemokraterna är så djupt insyltade i denna soppa så skulle det innebära slutet för sossarna om det kommer ut.

 • Pär-Ola Malm
  Pär-Ola Malm

  magasinetfilter.se/wp-content/uploads/2018/05/VITTNESFÖRHÖR-Anna-Hage.pdf ---- Anna Hage knuffades undan av "Lisbeth Palme" säger hon i polisrapporten.

  • Sverige 2020
   Sverige 2020

   Pär-Ola Malm Skandiamannen trollas bort?

 • Pär-Ola Malm
  Pär-Ola Malm

  magasinetfilter.se/wp-content/uploads/2018/05/VITTNESFÖRHÖR-Stefan-Glantz.pdf. Kolla Glantz uttalande i rapporten: "kände pulsen svagt" står det i förhörsprotokollet.

 • Svensk Gängmiljö
  Svensk Gängmiljö

  En av Palmes tennis partners var Harry Schein en annan mindre känd var KGB mannen Nikolaj Nejland. Chefen för USA´s kontraspionage Jesus James Angleton berättade för Olof Frånstedt att Palme var KGBs agent of influence i Sverige. Under 80-talet ville Svensk underättelsetjänst att Sverige skulle inleda hemligt samarbete med CIA. Palme tyckte de hellre skulle samarbeta med KGB. Frånstedt chokades av denna respons. Nejland nekades efter avrapportering i öst inresetillstånd till Sverige. I en dokumentär visades upp ett av Palme underskrivet tophemligt dokument. Kontentan var att i händelse av en fientlig invasion så skulle svensk polis övergå i civil status alltså hänvisas till att bevaka den egna befolkningen. Långt tidigare hade Curt Persson avslöjat genom spaning att gubbar ifrån Riksdagen brukade besöka Doris Hopp på Körsbärsvägen i Sthlm. Hennes specialitet var att tillhandahålla minderåriga för prostitution. Dessa var ofta förrymda fosterhems placerade och barnhems barn. Torbjörn Fälldin stod i riksdagens talarstol med Curt Perssons spaningslista och läste upp sitt eget namn och menade att då var det inte sant. Han var bara en av flera icke namgivna riksdagsmän. Enligt uppgift så var en av de utnyttjade flickornas verklige biologiske pappa anställd som tunnelbane polis i Sthlm. Han kunde väl inte ha varit så förtjust i Palme när han fick kännedom om bordellhärvan. Vilket SVEK som kanske blev ett starkt motiv. Kommunistspion-Pedo . En inte alltför vild gissning är att han fick kännedom om namnen på Riksdagstorskarna och skred till verket.

 • Tuovi Sjölund
  Tuovi Sjölund

  De här borde vi få höra även i övriga norden. Minns palmemordet o hur ledsen o upprörd jag blev. Var nästan 6 år då. Kramar o shalom från Tuovi i broderlandet Finland

 • Detskalldaltas
  Detskalldaltas

  MSB där Sossarnas gullegris är Bas. SKRÄMMANDE! Varför får man ej höra Kjell-Olov Feldt om Palmes status? Han o frugan är nog inga sossar idag. Däremot Björn Rosengren tiger! Ingvar "EU foten" Carlsson borde grillas innan demensen sprider sig. Robert Gustavsson blev negligerad om poliser med walkie-talkie. Jag tror att Rosengren meddelade ledningen,Han har Hoppat AV! Så de skjuter Palme. Palmes HIV-blod är nog bortspolad. Tjejen som var framme,Anna Hage såg Palme dö.Även Lars Glans som försökte återuppliva Palme är ohörd. Nu sitter 10 sossar o låtsas jobba med fallet. Lägg Ner,sluta med låtsasutredningen. Det har kostat tillräckligt med miljarder. Allt efter skjutningen är bara teorier. Teatern behövdes ej. Lisbeth o grabbarna spelade dummare än vad dom var.

 • Count it all Joy
  Count it all Joy

  "Var alltså in­te rädda för dem. Det finns ingen­ting gömt som in­te skall kom­ma i da­gen och ingen­ting dolt som in­te skall bli känt. " Matteus <a href="#" class="seekto" data-time="626">10:26</a>

 • Peter Rosqvist
  Peter Rosqvist

  Hoppas att Robert Gustavssons utspel kan bringa lite mer klarhet! Heja Claes!Tack för bra program!

  • Sverige 2020
   Sverige 2020

   Peter Rosqvist Polisspåret har diskuterats sen 1987. Nu har man lyft på en filt till. Flykten till Frankrike

 • AlxhaGadol
  AlxhaGadol

  Hittade just SwebbTV och är glad för det. Blir inte mycket Svenska Nyheter längre för en utvandrad en som numera bor i Ungern. Guld kanal

 • Charlotte Skarstedt
  Charlotte Skarstedt

  Claes Hedberg förefaller mycket trovärdig MEN när jag lyssnar på Anna Hage ( i intervjun med Malo) säger hon att han var "död" därför gjorde hon och en vän hjärt-lung-räddning. Hur stämmer detta med ett teatermord? Vore bra om vi fick veta mer detaljer om detta. Vid hjärt-lung-räddning kollar man ju hela tiden pulsen .Vid hjärtlungräddning skulle ju skådespelaren börja hosta och bete sig "normalt" om ngn "hoppar" på hans bröstkorg /hjärtmassage/ och gör mun mot mun metoden. Det går inte att spela död i det avseendet. Om inte Anna Hage blivit betald att ljuga om hjärt-lung-räddningen (att hon blev bortknuffad och aldrig fick chansen att rädda "Plame") och att det är DET som gett henne ångesten som hon beskriver i intervjun. I övrigt verkar Claes Hedbergs arbete som privatspanare både gedigen och trovärdig. Hon borde sett skottskadorna likaså! Att han inte ville dö som ett AIDS "offer" med den skuld som ett promiskuöst liv som bisexuell med både kvinnliga och manliga partner ev kopplat till Alzeimers (finns teorier om det) är förståeligt och tyder på att C H teori i övrigt stämmer men detta förefaller vara den springande punkten. Clarification, please!

  • Sverige 2020
   Sverige 2020

   @Emil Sydhage Jo, Glantz och Ersson, Hage.,Karin J. Förhör finns. Det man har manipulerat är tiden, 2 min. Han låg i blodpölen ca 10 min. Varav framstupa sidoläge säkert 8 min av dem. Skandiamannnen ville man inte ha på platsen för han kom just från Skandiahuset, känsligt. De övriga vittnena fick se bilder på de andra men inte skandiamannnen som då skulle kopplas bort.

  • Oliver den Store
   Oliver den Store

   Du vet om att Anna Hage är tvingad att säga det hon säger? Samma sekund hon frångår manus och berättar från eget sinne så lever hon under dödshot.

  • Emil Sydhage
   Emil Sydhage

   @Sverige 2020 Förutom Engströms finns ingen vittnes berättelse om att Palme lades i framstupa sidoläge.

Nästa