Lördagsintervju nr 57 - Vad händer inom polisen? Före detta polis Conny Andersson berättar.
58:40
101,268
Svensk Webbtelevision
Reddit
Conny Andersson är f.d. polis och arbetar idag som lärare i taktisk spårning. Han är mycket bekymrad över utvecklingen inom polisen.
Vi har, enligt Conny, en farlig utveckling där erfarna hederliga poliser ersätts med oerfarna poliser och vaktbolag.
Han berättar att när han påbörjade sin utbildning på Polishögskolan var Göran Lindberg, även kallad "Kapten klänning", rektor. GöranLindberg fick utmärkelsen "Årets feminist" för sitt jämställdhetsarbete inom polisen vilket också gett honom öknamnet Kapten klänning.
Det visade sig sen att Göran Lindberg var en hänsynslös våldtäktsman och han dömdes sen till sex och ett halvt års fängelse för våldtäkter på unga flickor. Rätten ansåg att han utsatt flickorna för särskild hänsynslöshet och ”sadistiskt sexuellt våld”.
Han hade utsetts av socialdemokratiska regeringar, med Laila Freivalds som justitieminister, först till rektor för polishögskolan och sen till länspolismästare i Uppsala. Conny ser ett mönster i tillsättningarna och menar att det inte är en slump att en person med Göran Lindbergs problem fått dessa utnämningar.
Han arbetade som "street cop" i västra Stockholm och kom fram till att ju mer motstånd han upplevde, desto närmare sanningen om maffiagrupperna och den organiserade brottsligheten var han. Han tvekade aldrig att ingripa vilket gjorde att han levde under ständigt hot och därför var beväpnad dygnet runt.
En dag blev han inkallad till sin chef som sa att han skulle "gå därifrån" när han kom i kontakt med maffiagänget. Conny svarade "Hellre dör jag". En tid senare presenterade samma chef en ny kollega som kom ifrån Norrmalm kallad SS. SS började sedan göra anmälningar mot Conny och kom sen tillsammans med en viss åklagare att driva en mediakampanj mot Conny i samband med ett ingripande som Conny gjort mot en misstänkt person. Conny hade prejat en ung mopedist och satt handfängsel på honom vid ett gripande. Conny åtalades för detta men blev frikänd i tingsrätten. Målet överklagades och han dömdes till villkorlig fängelsedom i hovrätten, något som var extremt för ett relativt vardagligt ingripande.
Kampen mot maffian i västra Stockholm var mycket tuff. Det kunde vara flera tillfällen samma dag då de fick anledning att dra vapen. Men genom att de var tuffa och framgångsrika fick de också stöd från de boende i de utsatta områdena och kom i kontakt med personer som gav värdefulla tips.
Framgången i kampen mot maffian gjorde dessvärre att motståndet från vissa korrumperade kolleger ökade. Samtidigt blev följdverkningarna av domen att det blev svårt att samarbeta generellt. Facken meddelade efter ett halvår att han skulle få sparken men rikspolischef Sten Heckscher beslutade att Conny skulle få behålla jobbet.
Efter detta fick Conny relativt meningslösa uppgifter som inte innebar konfrontation med kriminella. Han tröttnade och sa till sist upp sig år 2011. Samtidigt med att han sa upp sig blev den polis, kallad SS, som gjort anmälningar mot Conny gripen för våldtäkt på unga flickor i Västerort. Han hade också sålt narkotika till ungdomarna.
Conny berättar att de korrumperade poliserna utnyttjade och samarbetade med medierna för att skapa mediadrev.
Sammantaget är Connys bild av polisen dyster och att det finns en korruption som gör att erfarna, hederliga poliser slutar. Istället tar man in unga, oerfarna poliser som inte protesterar. Man borde hellre se till att behålla våra skickliga poliser. Conny menar att Dan Eliassons förändring av polisen är ett rent sabotage med syfte att nedmontera polisen. Orsaken till detta är att de personer som ligger bakom planerna vill möjliggöra brottslighet och då behöver man bli av med kompetenta poliser.
Denna brottslighet handlar om att sälja ut vårt land, komma åt skatter mm.
Han menar att en viktig parallell process är att säkerhetsbolag ersätter polisen. I USA uppstår nu privata fängelser. Även HVB-hem i Sverige är en växande privat industri.
En annan spaning är att åklagare går in i ärenden för att det ska se ut som att samhället agerar. I själva verket skapar man förundersökningssekretess och driver utredningen med syfte att lägga ut dimridåer och helt fria från straff, åstadkomma marginella straff eller straffa helt fel person.
Enligt Conny fortsätter nedmonteringen av polisen men han uppmanar dem som ännu inte lämnat och som är riktiga "snutar", att stanna kvar.
Vanligt folk behöver, enligt Conny, ta ansvar och utveckla sin demokratiska förmåga och medvetenhet, för att förhindra Sveriges negativa utveckling.
----------------------
Stöd Swebbtv på olika sätt:
- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se
- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad
- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra
- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.
Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Kommentarer
 • Svensk Webbtelevision
  Svensk Webbtelevision

  Swebbtv Kommentarsregler: 1. Respektera alla deltagare i programmen, alla som är omtalade och andra kommentatorer 2.Vårdat språk 3. Relevans 4. Ej Hmf

  • D.B Cooper
   D.B Cooper

   @Legenden, svar ja, men nu mår jag bättre :)

  • Legenden
   Legenden

   @D.B Cooper har du tappat det?

  • D.B Cooper
   D.B Cooper

   Okidoki……….mmmm….är vissa ord förbjudna, typ "foliehatt", "knäppgök" eller så? Vågar man kommentera Swebbtv framledes eller vill ni liksom Svenska Staten INTE ha ngra Gudar jämte er? Kanske Swebbtv har fått "hybris" ?

  • Legenden
   Legenden

   Fäst denna kommentar överst. Tryck på de tre knapparna uppe till höger vid denna kommentar.

 • Martin Rönn
  Martin Rönn

  indiansk spårning är en inte en grej. Det är som att säga "europeisk spårning" "Arisk spårning" eller dylikt. 1. Det är en ett koncept som inte finns. 2. Det är ett koncept som inte skulle fungera. Det här är en kolossal bluff. Men det går såklart bra att lura hippies på pengar.

 • Marie Eriksson
  Marie Eriksson

  Tack Conny för ditt mod att berätta.

 • AstroLance
  AstroLance

  Älskar Conny!!

 • Tony Karlsson
  Tony Karlsson

  👍👍👍👍

 • Add Vixer
  Add Vixer

  Synd att han flummar iväg så kraftigt bara den där Conny

 • Gambantein
  Gambantein

  Det finns en cancersvulst på den svenska samhällskroppen och det blir alltmer tydligt vilka som styr den...

 • Sonja Jonasson
  Sonja Jonasson

  Tack Conny

 • Oscar L.
  Oscar L.

  _"Det är den stora befolkningens omedvetenhet som är den stora faran, inte de få onda, korrupta människorna."_

 • Oscar L.
  Oscar L.

  <a href="#" class="seekto" data-time="1180">19:40</a> _"Nej jag vänder inte om -jag dör hellre."_ Fantastiskt. Det är inte alla som har så mycket integritet och mod. Respekt!

 • Tommy Johansson
  Tommy Johansson

  Och sen blev du kriminell inom drevet på svensk jakt.

 • Mose H
  Mose H

  Zionister har korrumperat partier,media,vården,skolan,polisen,rättväsandet ...de kontrollerar allt de sanningen ..allt i detta landet har de korrumperat de tagit multikriminella terrorister isis wahabister salafister....låt er inte luras

 • Leaving Earth
  Leaving Earth

  Conny får bli Rikspolischéf när vi tagit ifrån galenskaparna makten över vårat land!

 • unprofor9394
  unprofor9394

  De' var ju ett riktigt bra innspel, om tillståndet inom Svenska Polisen. Herr Andersson, har nog rätt, vad gäller korruption. Men vad tycker Herr Andersson om olaglig implantering av varg, i Wärmlands Län, och Hedmark Fylke i Norge? Väntar spänt på svar!😀👍

 • Jonte Ernerwik
  Jonte Ernerwik

  Jag tyckte baseboll poliserna rensa... Det var riktiga snutar... Behövs fler som dom...

 • Marie-Anne Lund
  Marie-Anne Lund

  Regeringen gav SEsoft order om att ta bort LAGLIG video om den häktade polischefen Jörgen Jansson sesoft.info/hd/video/xn2JkHekt5OxyKo sesoft.info/hd/video/mWSSsWaenJ7QmIA

 • Kent Holm
  Kent Holm

  Sverige kommer falla .

 • Kent Holm
  Kent Holm

  Retoriken ska passa lögnen . Känner igen tugget . Få av oss går mot strömmen . Demonterad polis innebär ja sägare . Politiska beslut i grunden . Ryggrad slås ut av pampar . Sverige faller pga syltryggar . Kokar i mig

 • Vixinaful
  Vixinaful

  En Turk sa till mig när jag frågade honom om varför polisen inte gör något åt brottsligheten i staden, -Haha, skojar du eller? Polisen betalar dem för att spränga och skjuta! Jag ser nu att han hade rätt.

 • Nanna Carlstedt
  Nanna Carlstedt

  Iakttagelse: Ett växande tyst motstånd i vår vardag är uppenbar, men utan öppen konflikt - folk röstar med ickehandling! Någon dogmatiker talar för Saken, sanktionerad av Ledningen. Medarbetarna lyssnar, men trött lyssnande. Genomförandet hakar upp sig av olika skäl. Helt uppenbart saknas entusiasmen, dogmatikern har inte fått övriga med sig. Bravo Sverige!

 • Ken Forest
  Ken Forest

  Conny vilken snubbe Respect...

 • Mrcustom
  Mrcustom

  Plötsligt så insåg man att senaste valet var möjligt att rigga... utplacerade cyberproffs med " rätt " agenda kan förvrida ett helt val. Myndigheter och media har inte tagit i den heta potatisen.. tja .. varför ska man utreda sig själva ? Ser bara ett mindre inbördeskrig med rejäla rensningar och frihetsberövande som enda lösning. Som Conny sa : dax att Vikingarna kommer fram !

 • Ann Lindstrom
  Ann Lindstrom

  Vad gör att det inte skapas en skarp opposition i Sverige? Varför försvarar inte svenskarna sitt land med att resa sig upp o säga NEJ!?

 • Ann Lindstrom
  Ann Lindstrom

  Agendan går sakta men säkert, att ersätta den svenska polisen med Europol..e totalitär polis stat som Macron har tillsatt i Frankrike.

 • SerpentInside
  SerpentInside

  Samma skit i sjukvården www.flashback.org/t2253238

 • Mona Frost
  Mona Frost

  Skrämmande intervju och tänkvärd. Känns som att en osynlig makt styr. Vilka håller i spakarna och styr tidsandan. Är det en naturlag, när samhället har blivit för bra och folk har somnat in?

 • Salve Legio
  Salve Legio

  ....”en liten grupp människor som styr”.... prova frimurar- logen Timmermansordern. Det är hos dom vår Regering hyr Skyddsrum, fundera på det en stund!

 • Andy N
  Andy N

  Hoppas polisen ej kommer försöka "eliminera" Conny pga han avslöjar hur korrupt poliskåren är.

 • P
  P

  vad är det för lallare ni bjudit in?

 • Modig Brave
  Modig Brave

  100 nya medlemmar varje dag! Sprid Swebbtv kamrater!

 • Peder Lettstroem
  Peder Lettstroem

  Det kanske redan finns? Skulle gärna höra del 2 av denne Conny. Intressant. T.ex. analys av intelligente Mr Eliassons framfart. Han får ju sig tilldelat, gäller Eliasson, ”tunga” chefsposter gång på gång.

 • solve nilsson
  solve nilsson

  Vart är vi på väg ? Sverige i fritt fall !

 • stefan svensson
  stefan svensson

  Tack Conny för att du vågar träda fram,det var tufft gjort,all respekt till dig

 • NYUni
  NYUni

  Caitlyn Jenner's sister is a sad snowflake. I cannot even imagine this weak man facing the Sinaloa cartel or MS-13.

 • sasse Brasse
  sasse Brasse

  Mera Conny tack! Han vet mycket om Karl den tolfte mm...Karl den tolfte blev ju mördad av egna!

 • staffan per Eriksson
  staffan per Eriksson

  Om Conny klipper sig, så kan han vara ett framtidshopp. Han måste vara en smula drabbad av den fruktansvärda feminism, som Löfven och hans feministiska regering sprider som dynga över landet. En kvinna kan aldrig lösa de problem vi har i samhället idag, då de vill skyla över och aldrig konfrontera uppenbara brott och våldsverkare, och maffiaverksamheter.. Dags för svenska män att hoppa fram ur buskarna och skuggorna, och dumpa unga känslostyrda kvinnor inom politiken.

 • FREDRIK
  FREDRIK

  En förebild om någon är det. Vem ser upp till personerna Conny talar om ? Endast deras efterföljare, samt dom som får dela på kakan.

 • from space
  from space

  Wow sjukt intressant!!

 • Rock N. Roll
  Rock N. Roll

  JAG KÄNNER IGEN DIG CONNY TROR FAN ATT DU HAR VARIT I MIN SKOLA I HÄSSELBY.

 • olleblom
  olleblom

  Så fint att ni släpper fram en sådan härlig människa, också en uppenbart andlig människa och respekterar hans sätt att se på saker, som t ex att följa sin intuition. En öppen TV-kanal minst sagt!

 • Addam East
  Addam East

  du e en underbar snut ceep going

 • David S
  David S

  Matteus <a href="#" class="seekto" data-time="1452">24:12</a> - "Och när laglösheten ökar, kommer kärleken hos de flesta att kallna" korruption är en väldigt farlig utveckling, Sverige bör återgå till sina kristna rötter som byggde upp ett bra och fungerande samhälle, landet måste återfå sin moraliska kompass

 • 0e32
  0e32

  Det är så tydligt att polisen inte vill lösa några brott idag exemplet som nämns i intervjuvn att ha "blåskontroll! mitt på blanka dagen exempelvis 300-400 meter från polishuset i Västberga och inte gripa en enda onykter bilist. Då kan man visa statistik på att man defacto har utfört ett antal nykterhetskontroller men slipper samtidigt allt arbete med att lagföra onyktra bilister.

 • 0e32
  0e32

  Conny vilken hjälte du är, stort tack för din insats. Det kommer att ta lång tid att städa upp alla politiserade statliga instutitioner efter socialismens fall likt DDR. Det kommer tyvärr att bli mycket sämre i Swe innan det kan bli bättre igen.

 • stefanlaine
  stefanlaine

  Dessa sossestyrda myndigheter...

 • q1k9i3l0ä5å
  q1k9i3l0ä5å

  18 min. in... är karln helt frisk?

 • Joppe Peters
  Joppe Peters

  Usch, tänk att vi/jag aldrig mer kommer få leva i ett sant fredligt land. Det som fanns när jag var barn. Vem fan kan ungå att skylla allt detta på mångkulturen och därtill se denna som berikande? Bedrövligt!

 • krijo210
  krijo210

  I den här videon får Conny berätta sin historia utan några kritiska frågor. Jag ville därför vet mer om av vad som hänt och sökte därför på nätet efter "Conny Andersson polis". Döm av min förvåning att vare sig DuckDuckGo eller Google kan presentera några länkar till nyhetsartiklar. Det är nästan som att någon har lagt locket på. Conny är dömd i hovrätten. För ett par år sedan hade jag tagit för givet att på den nivån har han fått en välgrundad och välavvägd dom, men efter att ha titta på de mer uppmärksammade hovrättsdomarna den senaste tiden så har förtroendet för det svenska domstolsväsendet eroderat bort. Det är som att rättsväsendet har infiltrerats av samma aktivister som intagit SVT.

 • SFORZATO Eriksson
  SFORZATO Eriksson

  Mycket intressant! Conny, vilken excellent och intelligent och skarpsint intuitiv person!

 • Anders Lindsbro
  Anders Lindsbro

  Underbart att se en modern svensk folkhjälte som tvingats sluta med det yrke som han uppenbart älskade och var höst lämpad för. En ambassadör som borde utbilda morgondagens poliser. Hoppas styrkan att få folk att inse faktum 2019 finns kvar inom kåren . Detta händer precis överallt . Våra gamla och sjuka får en omsorg som formar dem till en apatisk perentes utan kraft att påverka Varje dag på ett sjukhus tvingas rutinerade tidigare hoppfulla, framåtskridande bort från sitt älskade jobb för att de strider, ända in i väggen. Sedan kastas en ny, ung, nyutexaminerad kollega in i sitt yrke.....på den tomma platsen ,en av många. Hur länge tror ni de nya blir kvar i sin tjänst..... Nä, det finns många luckor att prova på, aldrig funnits så många. De som styr över detta, högst däruppe, går det bra för idag BPs och bioteknikjättar gråter inga tårar om morgonpersonalen måste ge sina boende kvällsmedicinen kl 15 Nattmedicinen kl 19 Nä, här ser de en chans till mervärde..... Kämpa på alla ni utan skygglappar eller koppel För vad blir alternativet..

 • MoonwalkerWorshiper
  MoonwalkerWorshiper

  Troligtvis den nyttigaste mest ingående intervju jag någonsin sett om något.

 • Be No
  Be No

  Årets Feminist utses av den s k Feministakademin, med säte på Åland. Man skyltar inte med Göran Lindberg. Konstigt...

 • viking766666 andersson
  viking766666 andersson

  Conny har i stora drag samma teorier och drar samma slutsatser som jag själv gör angående polisen och samhället i stort. Tappade dock honom på en punkt. Dan Eliasson är INTE en intelligent människa han är en buktalardocka på samma sätt som Stefan Löfven är en buktalardocka. Lågbegåvade lättmanipulerade korrumperade personer som slavar åt AGENDAN. Jag kan ha fel om Eliasson men den uppfattning jag har om honom är att han är inkompetent och korkad men med en tydlig styrning från makter som inte vill Sveriges bästa. Ett exempel på ett intelligent kompetent korrumperat landsförrädiskt svin är exempelvis Fredrik Reinfeldt. Dan "knulla i Bangkok" Eliasson not so much. Väldigt bra intervju Conny gillar jag skarpt smart kille med insiktsfulla analyser som är laserskarpa, moral och ryggrad har han också.

 • Lars Jansson
  Lars Jansson

  I denna utveckling och försök till förändring så hamnar man ständigt i dessa "moment 22" lägen. De som ser korruptionen och rena tjänstefelen och försöker göra något åt det, blir paria inom den organisation eller yrke de verkar uti. Kollegor som på fika rasten "håller med" och engagerat påvisar kurage - kryper under stenarna när skarp vind blåser. Vi sitter till mans lite i samma situation med familj, lån och andra levnadskrav som gör oss sårbara. Detta vet etablissemanget som tillsammans håller denna utveckling rullande. Om vi överhuvudtaget och någonsin ens ska kunna initiera en förändring så måste det ske uppifrån. De så kallade etablerade partierna (7kövern) måste splittras, förändras eller bort genom att svensken äntligen börjar vakna. Den idag allmänna synen på det mesta om vad som är rätt och riktigt måste ifrågasättas. Det måste få komma en dag där ett helt nytt styre tar över och som står så långt ifrån dagens politiska makt då den utåt sett verkar riktigt men de facto av det vi med egna ögon och öron kan notera, enbart understödjer eländet och befäster dem till och med - med nya lagar som gör dem oberörbara. Sverigedemokraterna är ett sådant parti som skulle kunna göra denna skillnad trots att det även där finns ena riktiga filurer (ej alla) , vilket partiet ändå agerar emot. Anledningen till de etablerades samlade paria mot SD är inte rädslan för rasism utan snarare rädslan att förlora den egna maktmonopolet där man oavsett val löftena före valen är så ruttna att man enbart för att hålla SD borta, är beredda att ingå den allians som nödvändigt är för stunden. Ibland är det hög tid att omvärdera ens egna insikter och börja tänka tvärs om.

 • Andrzej Sobkowiak
  Andrzej Sobkowiak

  Oj jo joj! Vilka historier hövdingen berättar! Kan man tro på allt han säger? Han är onekligen en säregen figur. Nästan lite paranoisk i sitt sätt att tänka. En indianhövding som ville bli sheriff men till slut blev konstpedagog.

 • Peter Hedlöf
  Peter Hedlöf

  Sedärja Höger falangens ålderman Carl Bildts polare Erdogan hotar med kärnvapen och flyktingar. Carl Bildt kompis gäng Assad,Kaddaffi,Erdogan samt Omar Al Bashir strör generöst socker över världen. Gammal+sjukligt obest+jude+pedofil+Zoofilist vurmare+ betald knullare = ????????

 • Per-Åke Lkndkvist
  Per-Åke Lkndkvist

  Mycket bra sakt. Gamla snutar var det stake i. Intuition är din inre röst som talar till dig .

 • Roland Nilsson
  Roland Nilsson

  detta inslag är översänt till Mikaela Damberg med förfrågan vad hen kan tänkas dölja

 • Markus Pallin
  Markus Pallin

  Svensk polis = Be boven om ursäkt 10 gånger innan de tar fast dem. Rysk polis = Trä batong i skallen om du ens tittar snett på polisen eller inte respekterar dem. Vilka känner man mest respekt för? Poliser som inte kräver respekt förtjänar heller ingen respekt. Personligen HATAR jag poliser som går i PRIDE festivalen och fjollar runt som patetiska idioter. Svensk polis har bland de sämsta uppklarings siffrorna i hela Europa.. Men vi ska respektera dem ändå. När skyddar poliser kvinnor som förföljs av sina ex och blir skjutna på öppen gata och ingen polis är ens i närheten. Poliser skyller på rättsväsendet. Rättsväsendet skyller på poliser/politiker! INGEN BRYR SIG!

 • 9Solar
  9Solar

  Jag håller helt med vad Conny Andersson säger, man ser ju hur hela samhället utvecklas. Man en tydlig nedbrytning av ett väl fungerande samhälle och som man kan förstå handlar det om att göra om Sverige till USA:s samhällsmodell.

 • P
  P

  Han ger ingen bra reklam för polisen. Han verkar helt flummig.

 • Max Kristoffersson
  Max Kristoffersson

  Mycket intressant!

 • Vill Säga
  Vill Säga

  Missa inte dokumentären på TV4 om Kapten klänning den 3 september kl 21.00.

 • Henrik Svensson
  Henrik Svensson

  Det låga förtroendet för den svenska polisen är verkligen befogat. Det är inte konstigt att till exempel den svenska narkotikapolisföreningen vill att den organiserade brottsligheten ska fortsätta ha kontroll över den illegala drogmarknaden då den göder korruption och skapar jobb även om det handlar om offerslösa brott.

 • Jonatan Brandon
  Jonatan Brandon

  Vilken klok man. Det behövs flera insiders som kommer fram och berättar det ruttna samhället vi lever i. Det är ju viktigt att få majoriteten att förstå vad är det som pågår i landet. Men det som gör mest ond är fegheten saknad av civilkurage hos de flesta svenskar. Man skyller på de korrupta politikerna men de fega naiva svennarna gör inte ett skit för att förändra situationen! Man stoppar huvudet i sanden och man vägrar att inse att landet. Kulturen är rejäl hotad! Och som någon skrev: Vem i hela världen hindrade svenska folket från att kasta ut vänsteretablissemanget (inklusive Centern och Liberalerna) från Rosenbad i senaste valet? Vem har under tio år hindrat svenska män och kvinnor från att gå ut på gator och torg och protestera mot immigration, gängkriminalitet, korruption och ekonomiskt vanstyre? Vem hindrar våra svenska landsmän från att stänga av statlig radio och TV när dessa bedriver politisk propaganda? Vem hindrar våra folkvalda politiker från att avfärda vänsterpressens insinuanta och moraliserande frågor som infantilt och verklighetsfrämmande trams? Vem hindrar svenska folket i allmänhet från att ta sitt öde i sina egna händer och bilda nya partier som kan ersätta de gamla? Och vem hindrar, mer specifikt, exempelvis alla anonyma högertyckare på sociala medier att träda fram ur sin anonymitet och stå för sina åsikter och därmed ge dessa åsikter betydligt mer av styrka och trovärdighet?...svar: INGEN! Lyft din rö-v! Kom ut ur skärmen och demonstrera inta gator och torg! .. Sluta beskylla andra för din feghet det är dags att visa allt ditt hat mot korruptionen och islamisering visa att du har cojones! Svenne hycklare!

 • belven
  belven

  Vem är SS? Och varför Conny blev dit satt är ju självklart. SS ville inte hans skulle nysta mer i det gänget eftersom han hundra procent hade något fuffens för sig, troligen något sexuellt. Och det pågick också innan SS blev chef där, eftersom den tidigare chefen också sagt att han inte skulle lägga sig i.

 • Jan U Abrahamsson
  Jan U Abrahamsson

  Fantastiskt intressant. Detta borde alla i Sverige se. Det måste komma fram hur det verkligen ligger till inom bl.a. polisen, men även inom andra myndigheter. Korruptionen är troligen enorm i vårt samhälle.

 • Mr Hyde
  Mr Hyde

  Jo, jag tänkte det, intervjua gärna den före detta polisen Mikael Lund, mannen som gick från vänsterextremism till vänsterextremism, för det gjorde han. Gör det! Från brutal nazi piketpolis till Expos styrelse. Det vore en mycket intressant intervju. Media påstår att nazism är högerextremism vilket det inte är. Nazism är sprunget ur samma planta som Karl Marx planterade.Socialister värjer sig när de hör detta, men det är sanningen.

 • Hanna Pettersson
  Hanna Pettersson

  STORT TACK TILL CONNY!!!DU ÄR EN MODIG MAN!!!BRAVO!!👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

 • Johan J
  Johan J

  Vi behöver inte FLER poliser, vi behöver fler "Conny poliser".. En special poliskår med fokus på gängen och organiserad brottslighet.. Ingen sketen patrullbil som visar sig i "utsatta området". Mer befogenheter, mer Connys, erfarna snutar med civilkläder och hjärna.. Sedan tror jag det skulle underlätta rejält med kunskaper i arabiska...

 • Anders
  Anders

  Angående skillnaden mellan polis och snut - Om tillfrågad, skulle en polis medge att den var en polis, eller säga "snut" oavsett?

 • TheVabis480
  TheVabis480

  Detta har ja förstått för länge sedan ruttet rakt i genom. Kan inte vara nått annat. Svensken är en feg stackare blundar vill inte se rädd fy fan

 • Automat-Pra-Ta-Tat
  Automat-Pra-Ta-Tat

  Undrar om man finns med på nån lista på grund av att man tittar på SWebbtv...

 • swirlcrop
  swirlcrop

  Det är en jättebra intervju.

 • hlidskjalf666
  hlidskjalf666

  Skulle uppskatta om någon (Conny) kan återge namnen på inblandade, tex domare, vilket målnummer ? Detta måste undersökas

 • GM
  GM

  Har börjat månadsspara 50 kr till Swebb-TV. Det borde alla göra.

 • Roger Eriksson
  Roger Eriksson

  Detta är ruggigt men mycket intressant

 • Rasmus Rosenberg
  Rasmus Rosenberg

  Förklarar så mycket

 • Kilroy 1
  Kilroy 1

  Grattis Sverige.....Hur känns det att ha en korrumperad poliskår som inte jobbar för svenska folket..

 • jonathan eriksson
  jonathan eriksson

  Större skojare å lögnare får man leta efter!

Nästa