Malaysia2020: Kerajaan penyatuan era pasca parti politik
1:57:59
121,454
Reddit
Bersama penyampai Astro AWANI, Rizal Zulkapli dan Marlina Manaf dalam diskusi berhubung permuafakatan politik di Johor bersama tetamu, Prof. Madya Dr. Kassim Tukiman dari Universiti Teknologi Malaysia (UTM).
#Malaysia2020 #AWANInews #AWANIterkini
SUBSCRIBE to NJOI AWANI:
sesoft.info
Visit www.astroawani.com for more news
Astro AWANI LIVE www.astroawani.com/videos/live
Social Media:
FACEBOOK facebook.com/astroawani
TWITTER twitter.com/501Awani
INSTAGRAM instagram.com/501awani
#AstroAWANI #BeritaTerkini #BuletinAWANI #BeritaSemasa #AWANI745 #BeritaMalaysia #AWANISarawak #BeritaUtamaHariIni

Kommentarer
  • Hanis Amira
    Hanis Amira

    "POLITIK" Masih adakah rakyat malaysia yg waras,yg tidak taksub kpd politik kepartian,yg tidak ego dan tidak saling menyalahkan sesama sendiri,yg ikhlas mendahulukan negara dari kepentingan peribadi,yg tidak merasakan dirinyalah yg paling betul dan paling hebat,yg sedar jadi pemimpin itu adalah amanah dan tanggungjawab.

  • Ariz Jarit
    Ariz Jarit

    KERAJAAN PENYATUAN PENGKHIANAT MANDAT RAKYAT..

  • Hajinan Kashim
    Hajinan Kashim

    Nk pandai sangat,nah ambil kau,hura hara,lupa ALLAH...

  • Blood Sucker
    Blood Sucker

    Mastermind nye ialah DAP

  • Daddy Cool
    Daddy Cool

    Akhirnya percaturan Tun M, dapat menangkis penghianat parti .Azmin dan Zuraidah.

  • cs 67
    cs 67

    Tolak pkr, sebab pkr bersama dap!!!!

  • Isma 7777
    Isma 7777

    sekarang mahathir dah letak jawatan,itu hak dia, sekarang dia tidak ada kuasa masuk campur lagi, sekarang kuasa ydp agong,kalau dia masuk campur ini menunujkan perletakan pm,ada yang tersirat atau pun satu niat dua kueh,malaysia dalam komplot yang bahaya.

  • aaa bbb
    aaa bbb

    Thank God we have our king to protect us all from the greedy politicians. God bless our Agong.

  • Ismail Jamadi
    Ismail Jamadi

    Ahli2 politi yg gila kuasa pastinya bersebab???? Jgn kaitkan@menyusahkan rakyat..kamu ingat rakyat dah pilih kamu ..buatlah kerja..

  • Ismail Jamadi
    Ismail Jamadi

    HAPUSKAN RASUAH TOTAL... ITULAH KEHENDAK RAKYAT..

  • Ismail Jamadi
    Ismail Jamadi

    CELAKALAH BAGI.PENGKHIANAT2 NEGARA.. KAMU DIPILIH UTK BERKERJA UTK RAKYAT.. BKN JADI BANGSAT.

  • Ismail Jamadi
    Ismail Jamadi

    Bersatu jgnlah jadi parti khianat...

  • Juttie Menang
    Juttie Menang

    When members of kingdom against the Kingdom,the Kingdom will collapse,dissarray,ruin...

  • Arnasalem Ganeson
    Arnasalem Ganeson

    Bersatu ludah jilat balik

    • GGG YuJF
      GGG YuJF

      Amasalem ganeson haha unmio gigit jaril lah nak sangt bubar perlimem tak nak sbar sabr lagi nak tungu pru 15dalam 2tahun atau3tahun

  • Arnasalem Ganeson
    Arnasalem Ganeson

    Bersatu dah angkau.

  • Mukhzan Ariffin
    Mukhzan Ariffin

    Sekrg ini siapa yg main politik hingga kan kabinet tiada hanya PM smtara.. Bubar lah parlimen Itu jalan lah terbaik....

    • Suhaimi S
      Suhaimi S

      Yaaa..serah kembali kepada rakyat..

  • Umbat Wat
    Umbat Wat

    Ini semua,berpunca dari mereka yang taksub dengan kuasa dan politik peribadi,,

  • Mohd Yussop
    Mohd Yussop

    Nampak Nurul Izah macam pengurus Liverpool semalam .

  • Syed Abdullah
    Syed Abdullah

    DYMMYDA lebih mengetahui dan ariff akan nasib negara dan rakyat dan keputusan baginda nanti adalah yg terbaik. Bagi pandangan peribadi saya....daripada nasib rakyat dan negara jatuh pada tangan yg silap ......PRU 15 adalah wajar di-adakan....tapi kos pebelanjaan nya terlalu besar.Sama2lah kita berdoa kpd Allah swt yg terbaik buat rakyat dan negara.

    • Gunseng Reking
      Gunseng Reking

      Syed Abdullah....ada ratu kala jengking di pawangan 27 Februari 2020

    • jal ho
      jal ho

      Well, mmg DYMMYDA lebih Arif dan pandangan peribadi kamu mmg tak boleh di guna pakai kerana bukan senang nak buat PRU15 dlm sekelip mata, kurang lebih pun at least 3 bulan. Dalam masa 3 bulan apa akan terjadi kat negara kita yang tercinta?

  • xxxman
    xxxman

    Gara gara pengkhianat.. semua kelam-kabut..😀😂

    • Hj Kalam Warisan
      Hj Kalam Warisan

      .#@*:#!$?, Xcvjoiygddsdfiiytrdss Zxcvbb

    • Hj Kalam Warisan
      Hj Kalam Warisan

      Ddghj Xcvnmljfdsa😁

    • Hj Kalam Warisan
      Hj Kalam Warisan

      Sdfgjo Zxvjkasfghk Asghklweryoozxvnm Zfghjlwrussflbcz🎹📼📀🎧

    • ML 24
      ML 24

      @Ismail Jamadi Muafakat Nasional Nak Cover Penyamun Tarbus ? Halloooo ini faktanya ! 1. Majlis Presiden PH sebulat suara Setuju TM terus jadi PM sampai selesai APEC. 2. Dah setuju di siang hari di malam harinya pulak tekan TM letak jawatan dan hand over pada bang non dengan Segera ! 3.TM kena tekan ! TM letak jawatan dan TSMY bawak keluar Bunga Raya dari PH sebab tekanan yang di berikan walaupun Majlis Presiden PH dah setuju plan yang diluluskan. 4.PAS memang dah sokong TM dari awal 2019 lagi untuk terus jadi PM tapi kalau TM memang nak serah juga pada Bang Non secara teratur PAS ok jer. Soalan nya siapa penyamun yang di kata Muafakat Nasional Cover dorang ?

    • Ismail Jamadi
      Ismail Jamadi

      Betul bro.. Pengkhianat mandat rakyat... Umno pas nak cover penyamun2 tarbus..

  • Simple Mind
    Simple Mind

    Well we need A Stateman... No one have that except for Tun... Jika Politician berhadapan dgn masalah.... adakah Party atau Negara yg didahulukan... Jadi adakah kamu wakil rakyat ke wakil party..

  • Othman Ibrahim
    Othman Ibrahim

    Harap bersatu kembali dalam gabungan ph demi kepentingan rakyaat

    • Saridah 012
      Saridah 012

      PH tidak layak menerajui kerajaan melengkupkan ada mengganggu agama islam dan aset Th dijual dan, raja, nabi dihina , melayu ph hanya membisu tidak ada sebarang kenyataan. buka mata lihat apa yang terjadi disebabkan ph

    • hassan 2010
      hassan 2010

      harap PH jd pembangkang kembali, demi kepentingan rakyat 😂😂😂

    • Syed Abdullah
      Syed Abdullah

      Lingkup.

    • Izhar Izhar
      Izhar Izhar

      Jangan !!!!

  • Mohd Yussop
    Mohd Yussop

    Buah Yang masak jangan dikait.bila ranum gugur lah ia.

    • Syed Abdullah
      Syed Abdullah

      Kalau tak kait....musang atau tupai akan kebas,Tuan.

Nästa