Lördagsintervju 74 med f.d. polis Peter Springare - Vad är det som händer inom polisen?
1:0:00
109,969
Svensk Webbtelevision
Reddit
I detta program förklarar Peter Springare varför polisen inte fungerar som den ska. Han pekar ut den centraliserade organisationen och att politikerna är otydliga med uppdraget eller till och med motarbetar kärnverksamheten genom målsättningar och rapportering som stjäl tid och resurser. Den ökande och allt grövre brottsligheten har koppling till invandring och etablering av klaner och utanförskapsområden. Detta är problem som man inte tar i p.g.a. politisk korrekthet. Istället har cheferna uppdrag kring jämställdhet, mångfald, HBTQ etc.
Han menar också att det är fel att tala om kriminella gäng eftersom ungdomarna är en del av sin klan som kan fungera mer som traditionell maffia. På vissa platser är det dessa grupperingar som har våldsmonopol.
Peter Springare Blev rikskänd i samband med att han på Facebook skrev om hur hans arbetsdag såg ut. Eftersom han var polis och de flesta brott han arbetade med hade koppling till invandrare, blev detta kontroversiellt. Enligt myndigheten han arbetade på skulle han inte ha berättat om verkligheten.
I detta program får vi höra Peter Springare berätta om sitt arbete som polis. Han har haft många olika tjänster, ända från botten upp till toppskiktet. I början av sin karriär, när han var stationerad i Dalarna, fick han stifta bekantskap med en annan rikskändis, nämligen Dan Eliasson. Vi får höra en anekdot från den tiden då Eliason var punkare och blev gripen för skadegörelse. När Springare fortsätter sin berättelse kan man tolka det som att Dan Eliason har fortsatt i samma bana, men nu i en lite högre division.
Det Peter Springare skrev om i sitt berömda inlägg på Facebook i februari 2017 var hur överrepresenterade brottsmisstänkta med utländska namn var och att han blev trött på att se samma namn dyka upp igen och igen. Men detta var den polisiära verkligheten. Peter hade sett hur situationen i samhället och alltså också för polisen, gradvis hade förändras. Inte bara brottens art och råhet hade förändrats utan också polismyndighetens sätt att hantera kriminaliteten tog en annan bana. För en polis som varit med i flera decennier kändes det märkligt att från sina chefer få direktiven att lämna ”walk over” i situationer med kriminella. Men detta var och är verkligheten för poliser på fältet.
Kriminaliteten i dag är en helt annan än den som fanns ett par decenniers sedan säger Peter. Den våldsanvändning med vapen ämnade för krig som används regelmässigt har polisen svårt att stå emot. Dels behövs stora polisiära resurser, dels skulle polisen behöva agera på ett väldigt osvenskt sätt. Så som Peter skrev, består brottsligheten i dag till stor del av utländska klaner som vill dominera platser i landet. I och med detta tenderar vittnen i mycket hög grad att utebli. Man vill helt enkelt inte stöta sig med klanen för man vet vad den besitter för våldskapital. Polisutredningar tar som regel, på grund av detta, betydligt längre tid och slukar ytterligare resurser. Sedan beskriver Springare hur det bland poliserna också upplevs som svårt att öka sitt våldsanvändande för att få verkan, då de trots sin fulla rätt, ändå riskerar jobbiga internutredningar eller att bli uthängda i pressen.
Peter Springare, som numera engagerar sig politiskt i Örebropartiet, har länge funderat över sambandet mellan polisens svaga agerande på fältet och de politiska direktiven som polisledningen får av de styrande politikerna. När Peters gamle bekant Dan Eliasson tillträdde som rikspolischef skulle en total omorganisation genomföras inom polismyndigheten. Peter, likt många andra poliser, är inte imponerade av resultaten. Dels har många chefer med genuin yrkeskunskap i brottsbekämpning på ett eller annat sätt fåtts att lämna organisationen, dels har den beryktade värdegrunden allt mer fått göra sig gällande.
Myndigheter som tidigare hade en s.k. armlängds avstånd till politiken, har kommit att få allt mer politiska direktiv kring hur de ska arbeta. I detta perspektiv var den partianslutna socialdemokraten Dan Eliasson närmast perfekt som chef över polisen.
Inom polismyndigheten, likt i andra svenska myndigheter, har kärnverksamheten minskat. Men det beror inte främst på fotfolket utan på de direktiv om värdegrund, jämställdhet, mångfald och annat de anmodas följa. När diskussionen sedan kommer att handla om hur man ska lösa problemen nämner han politikernas och de höga polischefernas ansvar. För att kunna rätta till de grava bristerna med polisväsendet måste de prioritera brottsbekämpningen.
-----------------
Stöd Swebbtv på olika sätt:
- Handla i vår butik på butik.swebbtv.se
- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se
- Texta våra program på svenska eller engelska. Skicka mail om du är intresserad
- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra
- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.
Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Kommentarer
 • Tommy Johansson
  Tommy Johansson

  Låt inte Peter gå i pension. Låt han bli högsta Polischef!!!!

 • tali san
  tali san

  Problemet för svenska polisen är alltid invandrare. Varför?....för att invandrare räknas inte som människor....dem alltid betraktas som slavar och behandlas som sodan. Dem sins inte på TV ,roliga program,politiska aktiviteter,men dem fins på Volvo,SKF och tyngsta arbets platser runt om i Sverige.Sverige är inte demokratiskt land.Demokratin fins barra på paper. Annas erbjuds fängelse för lilla minsta uppror eller olika tänkande.I fängelse erbjuds inkvisitions angrep av psykopater u uniform med batong leker med dit liv hur dem vill. Juvelen domer dig juvelen slår ihjäl dig. Sa funkar demokratin i Sverige. Därför säger jag till alla invandrare....lämna Sverige.

 • Henrik Larsson
  Henrik Larsson

  Polis-serien "The Wire" från 2002, pekar ut exakt samma problem som Peter pratar om här. Fokus på statistik, korrumperat toppstyrt ledarskap(politik styr), felaktig spendering av pengar etc. Det enda som löser de stora brotten är pengar, tid, manskap och fokuserade arbetsuppgifter.

 • Ulf Bengtsson
  Ulf Bengtsson

  Man måste inte va polis för att fatta vilka som blir våldtagna....... jössses rösta rätt

 • kanyamagara abdallah
  kanyamagara abdallah

  ja , jag fattat någoting

 • anna k
  anna k

  Bra intervju, sakligt belyst, intressanta intervjufrågor, objektivt. Heja Springare, vi behöver fler som du..

 • yourcrapp
  yourcrapp

  civil anställda behöver inte per definition vara fel. mkt av problemet med den svenska polisen enligt mig är att organisationen inte fungerar samt att den svenska polisen i mångt och mkt är lata. vart är alla patrullerande poliser? jag vill se er fotpatrullerandes på gatorna, i tunnelbanan osv. Ni synns ju fan inte. och ser man er sitter ni i era radiobillar. eller när ni tar vanligt folk för fortkörning!

 • yourcrapp
  yourcrapp

  känner en del poliser här där jag bor i södra skåne, och jag vet att det dras resurser från min hemkommun till Malmö i stort sätt hela tiden. det är skandal. vi betalar världens högsta skatt! vad fan får vi för pengarna!!!

 • Lennart870
  Lennart870

  Hoppas att Sverigedemokraterna som är det enda parti värnar om Sveriges framtid, värvar honom.

 • galenikarlek84
  galenikarlek84

  Gamla bittra och övervintrade nassar i kostym är lika destruktivt som miljöpartiets rastafari politiker.

 • r/IamVerySmart
  r/IamVerySmart

  Bara så folk fattar, Det är en fråga som bör tas upp. Men den är inte hela sanningen. Det är idiotiskt att ignorera det, Men det är även idiotiskt att gå för långt åt andra hållet. ökningen i brottsligheten idag har skett på grund av massor av val som har lett (indirekt) till, t.ex en misslyckad integration, vilket har skapat en perfekt miljö för Svenska gäng. Svenska gäng älskar Svenskars fördomar mot invandrare. För desto mer invandrare som stöts ut ur samhället, desto lättare är dom att rekrytera till gängen. Och ofta är det den ekonomiska situationen som invandrare hamnat i som bidrar till kriminaliteten. och brotten minskar, och många av brottstyperna har gjort det sedan 1980. Mord ligger på ungefär samma höjd som år 2007. och samma med våld och misshandel. anmälningar av Sexual brott har ökat ganska drastiskt sedan 2015. Och andelen som våldtas årligen har gått upp, från 0.8% (2016) till 1.1% (2018) Vilket polisen tror beror på en ökad anmälnings benägenhet. Luras inte av artiklar där det står "våldtäkter har ökat med 50%" Det låter mycket värre än vad det är. Samt om en man eller kvinna våldtar sin flickvän/pojkvän flera gånger i veckar under 1 år. Så räknas den rapporten som runt 365 olika rapporter i en. I andra länder räknas det som 1 rapport. och allt tyder på att brottsligheten kommer att minska med tiden. Invandrare är överrepresenterade, och anledningen varför är nog den rasismen vi har idag, Håller med Peter, men det är fel att kategorisera brottslingar efter etnicitet. Det kan ha långsiktiga konsekvenser som inte är uppenbara. Man kan säga, "Ja invandrare är överrepresenterade, men det beror inte på deras etnicitet, utan miljön som dom placerats i och deras socioekonomiska definition. Det är konsekvensen av en misslyckad integration." Många idag säger bara "invandrare är överrepresenterade" För det skapar ett "vi och dom" tänk. Vilket bara bidrar till brottsligheten. och alla dom här bombningarna, många av dom är till för att Svenska folket ska utveckla ett vi och dom tänk. Dom används för skrämsel, det är sällan dom bomberna får några offer. Själv tycker jag man borde stoppa invandringen och lösa situationen här innan man börjar ta in igen.

 • Roxy Stellar
  Roxy Stellar

  skumt verkar bli vanligt ❕ kräv omval nu omedelbart endast röst i bläckpenna med personnummer ✔

 • annemarie g Wouda
  annemarie g Wouda

  Tack Mickael Willgert och Peter Springare för en oerhört intressant video . Tack Swebbtv

 • spursdegen69
  spursdegen69

  Skulle bli galen om jag va polis och bara fick vända kinden till hela tiden. Respekt mot polis måste ju finnas...annars är ju hela funktionen borta...otäck utveckling. Blir ju i slutändan att folk tvingas ta lagen i egna händer.

 • dj formalin
  dj formalin

  My hero !

 • c Ek
  c Ek

  Trist att poliskårens öv Soc medier företrädare som Peppe polis,ybsödermalm etc i stort sett ej gör annat än att tala positivt för den rådande politiska flata linjen, tycker synd om de riktiga poliserna,men ni måste oxå ryta i mot dessa medlöpare ni har i media.

 • zuygj bnsv
  zuygj bnsv

  Tänk om Peter Springare ville åta sig uppdraget som rikspolischef, då hade Sverige kommit närmare räddningen !!

  • mnika voli
   mnika voli

   är det de 64st med tummen ner som styr över landet o de med tummen upp är motståndet!

 • Simpson
  Simpson

  Det blir bara fel när etablissemanget försöker tysta sanningen.......

  • cnmmd qiuoo
   cnmmd qiuoo

   Roten till detta misslyckande är att Sverige knäböjt sig framför Globalisteliten.

 • Stefan Britting
  Stefan Britting

  Kanon, så ska det låta.

  • cnmmd qiuoo
   cnmmd qiuoo

   är det de 64st med tummen ner som styr över landet o de med tummen upp är motståndet!

 • cnmmd qiuoo
  cnmmd qiuoo

  intervjuer och du Mikeal Willgert är superbra som sköter dig snyggt och proffsigt.

  • zuygj bnsv
   zuygj bnsv

   Peter Sprigare är guld värd👍

 • SUH DUDE
  SUH DUDE

  Det är ju inte riktigt invandrarnas fel att det har blivit såpass kriminellt. Det är regeringens fel som inte integrerat dem tillräckligt. Finns det inga jobb att få så vänder sig välidgt många människor till kriminalitet för att dess familj ska överleva. Hade inte ni själva gjort allt för att eran familj och barn skulle överleva och få mat?

 • aegd
  aegd

  Polisen är ju fortfarande en organisation som är uppdelad på fruktansvärt många nivåer. Vi har dels sex polisregioner, varav dessa regioner är uppdelade på ett flertal lokalpolisområden. Resurserna fördelas dessutom mellan många olika avdelningar. Vi har också ett flertal olika avdelningar som i sin tur "ägs" av olika aktörer inom polisen, som regional ledningscentral (RLC), Lokalpolisområdet (LPO) och även NLC (nationell ledningscentral). Även om springare arbetat som polis i många år och har stor polisiär erfarenhet, så kan jag tycka att han generaliserar väl mycket när ha säger att dåliga chefer behöver bytas ut, frågan blir då vilka dåliga chefer och vart? Är samtliga chefer inkompetenta, varför? Vad i organisationen är det som brister? Är det utredningar som inte fungerar? Är det det brottsförebyggande som inte fungerar? Är det det operativa polisarbetet som inte fungerar? Är det ingripandepolisen? Grova brott? Gränspolisen? Brottsplatsutredarna? osv, osv. Vad fungerar, vad fungerar inte? Fungerar det olika bra/dåligt mellan olika polisregioner? Springare nämner inte heller något om brister i lagstiftningen där livsstilskriminella mer eller mindre får en klapp på axeln och mer eller mindre inte straffas för brottslighet. På LPO nivå så vågar jag säga att en väldigt stor del av resurserna går åt för att hantera ett fåtal individers upprepade brottslighet, och även om uppklarningsprocenten där är hög, så kan den livsstillskriminella kort därefter gå tillbaka till att begå brott. En lagstiftning som kniper åt återfallsförbrytarna, där man fängslar eller till i större utsträckning tvingar dem till vård och får bort dem från gatan skulle bidra stort till att få ner brottsligheten. Inte heller pratar springare om hur mycket av ingripandepolisens resurser som går till att hantera suicidala, psykiskt sjuka och fylleri och handräckningar. Det här är stor arbetsbörda både för ingripandepolisen och LPO, som man av någon anledning aldrig väljer att diskutera i större utsträckning. Trots att det handlar om att polisen får ta ett stort ansvar för ärenden som i grund och botten är kopplade till vårdlagar. (LVM, LPT, LOB).

  • aegd
   aegd

   En annan sak som det pratas om är hur mycket "skräpbrott" man skriver anmälningar på, då vi har anmälningsplikt. PKC (polisens kontaktcenter) tar upp anmälningar från alla möjlig tokar. Det registreras tusentals (om tiotusentals) anmälningar varje år från psykiskt sjuka, dementa, missbrukare, strålisar osv, där man har ickebrott, försäkringsbedrägeri och andra "skräpärenden" där folk känner sig kränkta och av en eller annan anledning vill göra en anmälan till polisen.

 • diungy alisnr
  diungy alisnr

  PK & Sossesmittan sprider sig i alla myndigheter och samhällslager

  • cnmmd qiuoo
   cnmmd qiuoo

   Glöm inte att donera till Swebbtv.

 • mnika voli
  mnika voli

  Peter Springare var en riktig polis! Till skillnad från proffstjänstemannen Dan Eliasson som inte står för något! En liten skit på ren svenska!

 • Johan Gustafsson
  Johan Gustafsson

  Bra Peter! Önskar att våra politiker hade ett uns av din kunskap och erfarenhet när dom sitter och bestämmer i dessa frågor.

  • mnika voli
   mnika voli

   Glöm inte att donera till Swebbtv.

 • Marttinan Miehet
  Marttinan Miehet

  Where are Every alpha hane in that country 🤣🤣🤣😂😂😂

  • diungy alisnr
   diungy alisnr

   annat skit som inte fungerar på det här samhället, det är en bluff. Jag tror absolut på ett socialistiskt system om varenda jävla krona spenderas väl i befolkningen och INTE i

 • Martin Carlberg
  Martin Carlberg

  Hört av kunder med ursprung från diverse länder MEN sen 15-50år tillbaka som bokstavligen vräker ur sig ”hur kan vi tolerera detta, jag flyttade hit för 20år sen, Sverige tog emot oss med öppna armar, vad är det som händer?!!!), kan bara hålla med...

  • mnika voli
   mnika voli

   Rösta rätt nästa val

 • Lars D
  Lars D

  Men det är ju inget nytt. På 70- och 80-talet var det "juggemaffian" mfl som styrde amfetamin- resp heroinhandeln. Det är oftast de lägsta samhällsklasserna som sysslar med denna typen av kriminalitet. De högre klasserna rånar dig utan att du fattar det.

 • Puma
  Puma

  Äntligen får man höra sanningen om dagens verklighet, den som MSM förtiger alternativt skönmålar. Det mest skrämmande i reportaget var benägenheten att bruka extremt våld över petitesser. Detta kommer aldrig någonsin vara möjligt att förhindra oavsett art av polisinsatser.

 • villeviking1000
  villeviking1000

  Ringa narkotikabrott, polisens favorithobby.

 • vliduu zeeb
  vliduu zeeb

  kanske finns fler personer som honom där ute - träd i så fall fram, ni kommer göra en jätteskillnad! Låt inte Springare stå där ensam, utan stötta hans arbete!

  • dutoiu hour
   dutoiu hour

   Glöm inte att swisha!!

 • Mario Lipski
  Mario Lipski

  peter springare är en folk hjälte-till skillnad från stefan röööven som är en landsförrädare

  • dutoiu hour
   dutoiu hour

   Tack å lov för sådana som springare.

 • OlleHungrig
  OlleHungrig

  är det de 64st med tummen ner som styr över landet o de med tummen upp är motståndet!

  • dutoiu hour
   dutoiu hour

   Glöm inte att swisha!!

 • Björnes Magasin
  Björnes Magasin

  Roten till detta misslyckande är att Sverige knäböjt sig framför Globalisteliten.

  • vliduu zeeb
   vliduu zeeb

   Många poliser kommer till jobbet för att dra lön, man vill ju inte jobba, man ser polisarbetet som en inkomst källa, poliser är skatteparasiter som gör ingen nytta då

 • dutoiu hour
  dutoiu hour

  Peter Sprigare är guld värd👍

  • dutoiu hour
   dutoiu hour

   En stor eloge till dig Springare om vi ändå hade fler som dig

 • ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ
  ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

  🔥🔥🔥🔥 1:08 💚🖤💞 👇👇👇👇💝

 • Göran Svensson
  Göran Svensson

  Rösta rätt nästa val

 • senni bgon
  senni bgon

  Glöm inte att donera till Swebbtv.

  • dutoiu hour
   dutoiu hour

   Hoppas vi får in duktiga polischefer innan alla gammal kunniga har försvunnit. Tror inte vi kan ta in för unga människor som har blivit politiskt " korrekt " skolade. Tack Peter fö

 • elandore
  elandore

  Innsiktsfull mann dette! Wow

 • Torsten Torson
  Torsten Torson

  Lördagsintervjuerna är det klart bästa med Swebbtv!

  • senni bgon
   senni bgon

   Mycket intressant program. Springare är väldigt kunnig

 • Dr Cringe
  Dr Cringe

  Jag har slutat att tro på det här samhället år 2010. Jag tycker att vår politiska ledning oberoende av parti är ett skämt, detta gäller även SD som ska "strama åt invandringen" när vi snart är i minoritet år 2025, jag tycker polisen är ett skämt, skolan är absurd, sjukvården behöver jag inte ens nämna? Jag åkte in 2013 för hjärtmuskelinflamation till Danderyds sjukhus och de gav mig lite Alvedon och sa "åk hem", ett dygn senare åkte jag in på Karolinska och då upptäckte de att jag hade hjärtmuskelinflamation, inkompetensen är enorm. UL och SL-tågen har ständiga signalfel så man kommer försent till jobbet flera gånger i veckan. Ingenting fungerar längre. När man är arbetslös eller sjukskriven så får man ju inte ens ersättningar, och bostäder är svårt att hitta och absurda hyror på de som finns tillgängliga. Jag vill inte betala skatt som ska gå åt polis och annat skit som inte fungerar på det här samhället, det är en bluff. Jag tror absolut på ett socialistiskt system om varenda jävla krona spenderas väl i befolkningen och INTE i destruktiva krafter, men nu är varenda skattepeng ser jag som en stöld. Jag är tyvärr bitter på svenska folket som röstar som de gör fortsatt och vägrar rösta AFS, oavsett vad man tycker om dem så hade de UPPENBART kunnat göra något bättre än Löven och idioterna som styr nu och om du INTE tror det är du ett jävla retard.

 • slimeballz
  slimeballz

  SVERIGE - hycklarnas land. Länge leve Bechir och dom rakryggade svenskar som faktiskt existerar.

 • BOOMCHICK75
  BOOMCHICK75

  Modigt att stå upp och säga sanningen av Peter. Såg även intervjun med Leif GW och du har ändrat klimatet för debatter om brottsstatistik. Tack Peter! Med vänlig hälsning André

 • Olav Gjelten
  Olav Gjelten

  Vi har inget fel på klimatet och den så kallade "klimatpolitiken" är därför det mest tramsiga begreppet som någonsin uttryckts. Lova mig därför en sak: Ge INTE din röst en gång till på ett parti som stöder/är ointresserad av klimatbedrägeriet. Det kostar oss redan nu 100 000 000 000 kr årligen och den är snabbt ökande.

 • Mats Beäff
  Mats Beäff

  En stor eloge till dig Springare om vi ändå hade fler som dig

 • jossahonnonen
  jossahonnonen

  Glöm inte att swisha!!

 • unrealdevon
  unrealdevon

  Tack å lov för sådana som springare.

 • Juri Lenn
  Juri Lenn

  Många poliser kommer till jobbet för att dra lön, man vill ju inte jobba, man ser polisarbetet som en inkomst källa, poliser är skatteparasiter som gör ingen nytta då

 • Helena GB käglefeldt
  Helena GB käglefeldt

  Vilken hjälte tänk om våra politiker kunde lyssna på såna män som han ! Tack för en grymt bra intervju 🙏🤩👍🏼

 • Fredrik Medin
  Fredrik Medin

  Har en vän som anställd som civil på polishuset i Örebro, där dom fick gå igenom förundersökningar, vad exakt han gjorde vet jag inte. I samma veva som Peter gick ut med detta , så berätta min kompis för mig om fallen han satt o läste, var bara invandrar namn och många av dom var misstänkta i flera fall. Konstigt att inte fler vågar säga något! Fast nu sa ju polisen själva om barnrånen att majoriteten av dom kommer ju från förorterna/utanförskaps områdena. så det är skönt att det har kommit fram i alla fall :)

 • Mattias Åstholm
  Mattias Åstholm

  Springare och Allard i Örebropartiet, vilket dream team 🙌

 • abbsnn cose
  abbsnn cose

  Det var Peter Springare som öppnade mina ögon. Kommer vara honom evigt tacksam och givetvis sitta bänkad vid stor-TVn kl 15!

 • Björn Sand
  Björn Sand

  Hoppas vi får in duktiga polischefer innan alla gammal kunniga har försvunnit. Tror inte vi kan ta in för unga människor som har blivit politiskt " korrekt " skolade. Tack Peter för ditt viktiga arbete med att få folk att förstå vad som händer.

  • abbsnn cose
   abbsnn cose

   erfarenheter av stigmatisering. Den svenska mentaliteten är en mur.

 • Kurt Manninen
  Kurt Manninen

  Order från högsta ort: Rör inte mitt valboskap! Om ni vill ha kvar ert jobb. Det är därför som omorganisationen kom till. Inkompetenta ministrar och chefer som styr poliskåren + en massa civilanställda som inte kan något om polisiärt arbete. Därför får små grönamän springa omkring och, våldta, mörda och göra andra brott. Dessa små grönamän är den stora ledarens handgångna hejdukar, som systematiskt ändrar Sveriges demografi. Tanken är att Sverige skall inom en generation bestå av små ljusgröna män och kvinnor som lyder under sharialagarna. Är det ingen som bryr sig om att det kommer partier med små grönamän i så stor mängd att det anses försumbart med rösterna av blekansikten.

  • abbsnn cose
   abbsnn cose

   Sätt och nickade och förklarade i princip hela händelseförloppet i förväg, med Springare och Facebook-gruppen för mitt sällskap. Följde med i det i realtid när det hände och f

 • mbtobbe
  mbtobbe

  Mycket intressant program. Springare är väldigt kunnig

  • abbsnn cose
   abbsnn cose

   56:30 Våldsmonopol i en demokrati..... hur pervers kan man bli.... det finns inga demokratier, bara republiker upprätthållna av olika former av monopoliserat våld

 • bodoti qwiu
  bodoti qwiu

  Suverän intervju, väldigt intressant! Heder och Tack till Er alla på SwebbTV! 💜🙏🙂👏👏👏👍👍👍🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪

  • abbsnn cose
   abbsnn cose

   PK & Sossesmittan sprider sig i alla myndigheter och samhällslager

 • Vitman
  Vitman

  Peter Springare är en frimurare för dom som inte visste det. Så är det sagt.

 • ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ
  ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

  🔥🔥🔥🔥🔥 1:27 💯💕 👇👇💕

 • Stefan Carlsson
  Stefan Carlsson

  Sverige är sååååå kört, RIP Sweden

  • dolimi jotoo
   dolimi jotoo

   Swebbtv är SEsofts viktigaste kanal! Definitivt i Sverige ❤️

 • anders streifeldt
  anders streifeldt

  Jag tror att vi måste ta tag i detta själva, polisen är inte att räkna med. Med ett landsomfattande civilgarde, med befogenheter man ger sig själv, kan vi lösa problemet. Polisen är inte relevant längre.

  • dolimi jotoo
   dolimi jotoo

   Politiskt tillsatt folk som inte har den kunskap för det arbetet kräver.

Nästa