Erik och Matti 33 om att skydda sina unga och gamla.
48:47
39,220
Svensk Webbtelevision
Reddit
I dagens Erik & Matti inleder vi med att diskutera den kriminalitet som riktar sig mot etniska svenskar och som följs upp med förnedring för att de inte har ett gruppbaserat våldskapital att luta sig mot, därtill sällan en egen förmåga till självförsvar. Detta fenomen presenteras som lika överraskande som nytt, men i själva verket har detta pågått i tilltagande omfattning sedan slutet av 90-talet och har tidigare inte diskuterats pga av politisk korrekthet samt viljan att fortsätta bedriva en politik som ökar invandringen, oavsett vilka konsekvenser den för med sig.

Socialdemokraterna låter alltmer högljutt göra klart att de inte är nöjda med sina partiledare eftersom denne inte lyckas vända den väljartappande trenden. Löfven har istället lyckats med att bli symbolen för allt som är impopulärt i svensk politik. Han är etablissemang, sosseadel, politiskt korrekt, massinvandringsivrare, Greta-fanatiker, EU-vurmare och därtill medelmåtta. Han parti går med på precis vad som helst men inte på att tappa makten till någon annan, därför kan man räkna med att mästerförhandlarens dagar är räknade innan nästa val. Såtillvida man inte bedömer det loppet som kört redan och därför positionerar honom som syndabock.

I övrigt beklagar vi och lider med det ökande antal uteliggare, inte minst kvinnor, som inte bereds någon plats eller får någon hjälp i Stockholm. Vi förfäras över investeringsbedrägerierna, att Assange ser ut att vara helt knäckt, att arabiska är största språk i Rinkeby, att läkemedelsindustrin bara har sitt eget vinstintresse i fokus.
Hoppas att ni gillar avsnittet!
----------------
Stöd Swebbtv på olika sätt:
- Handla i vår butik på butik.swebbtv.se
- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se
- Texta våra program på svenska eller engelska. Skicka mail om du är intresserad
- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra
- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.
Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Kommentarer
 • S Eriksson
  S Eriksson

  Skydd för visselblåsare? Nja, mer skydd mot visselblåsare. Tyvärr

 • Ingrid Arvidsson
  Ingrid Arvidsson

  Hur kommer det sig att staten inte har några statsskulder? Hur kommer det sig att skulderna finns bara i kommuner och landsting?

 • Martin Struwe
  Martin Struwe

  Vart tog Erik och Matti vägen efter avsnitt 33 ???

  • Loco Gangsta
   Loco Gangsta

   Martin Struwe för mycket maffia

 • Johan Retsler
  Johan Retsler

  Det vore bra om detta kunde översättas till engelska, eller dubbas t o m (fast se till så att det inte låter fånigt).

 • Robert Karlsson
  Robert Karlsson

  Vad har hänt?? När kommer ni fortsätta sända Erik och Matti? Det är så härligt att lyssna på er...

 • Mattias Dahlberg
  Mattias Dahlberg

  När kommer nästa avsnitt av er?

 • Susanne Holm
  Susanne Holm

  När kommer nästa avsnitt? Ni är saknade.

 • Xantippa1000
  Xantippa1000

  Svenskt körkort kan idag fås på flera språk. det senaste är arabiska! Hur fåglarna ska de kunna klara en normal trafik (blåsprov etc) kontroll??? Svaret är tydligen (enligt hörsägen - har någon en länk eller fler om detta blir jag glad) att VI nu ska lära oss arabiska! Att man kan ta körkort på arabiska är ett faktum. Finns flera körskolor som ger ut prov etc just på arabiska. Kan förstå att man i Schweiz kan få körkort på 3 olika språk eftersom landet ÄR 3-språkigt, men... alltså... Min väninna arbetar inom vården och de har en boende som inte kan svenska och det finns ingen tolk. Det är jättejobbigt för både parter. Och denna tortyr av funktionshindrade etc. den har mer eller mindre pågått inom psyk i decennier på olika sätt.

 • Bjorn Thidell
  Bjorn Thidell

  Hej Bästa! Vad har hänt med Erik och Matti? Väntar med spänning på nytt avsnitt av denna suveräna duo.

 • Syntpop
  Syntpop

  Har ni lagt ner fortsatta avsnitt??

 • Jonte Ernerwik
  Jonte Ernerwik

  Säger du ifrån att nån förstör landet kan du bli av med jobbet och få sociala problem...

 • Lotta Kron
  Lotta Kron

  Vart har Erik och Mattis tagit vägen? Hittar inga nya avsnitt🤔😁

 • sasse Brasse
  sasse Brasse

  Du har helt fel Matti...det går inte att krama en muslim

 • Simon Hinz
  Simon Hinz

  Jag har favoritband, favoritskådespelare, favoritmat osv, men jag har inte en enda idol. Jag anser att idoldyrkan är farligt. NI på Swebbtv, givetvis då också Mikael Wilgert som framstår som en mycket empatisk människa och är duktig på att hålla sig neutral men även kan spela djävulens advokat väldigt väl i sina intervjuer, är det närmaste jag kan komma vad gäller idoler för ni är så härligt ärliga, ni har humor och ni har stake nog att säga vad ni verkligen tycker och tänker. Jag älskar och beundrar det ni gör och det är enligt mig essentiellt för Sveriges överlevnad. Det är så fruktansvärt synd och rent ut sagt för jäkligt att youtube aktivt kämpar så otroligt hårt för att hindra er kanal från att växa "Jag trivs med mina åsikter, jag har kommit på dem helt själv..." 😂😂😂 Som jag garvade 😉😁

 • Andreas
  Andreas

  Avsnitt 34?

 • Dennis Sandberg
  Dennis Sandberg

  Tiden är ur led , i synnerhet i Sverige ! Miljöpartiet är ondskan personifierad...!

 • micke HassellessaH
  micke HassellessaH

  Mycket bra förslag om att man ska få bestämma vart skattepengarna ska gå till, hade röstat för att pengarna ska gå till dem äldre före invandringen varje dag i veckan. Förmodligen är det bara önsketänkande men men..

 • John Lind
  John Lind

  Den svenska vita nationalisten är en kulturell och ideologisk minoritet inom sin egen etnicitet. Därför måste man söka sig till kulturellt och ideologiskt likasinnade individer inom alla etniciteter för att stärka sina kulturella och ideologiska mål. Paradoxalt nog så ligger räddningen i att arbeta för att visa att olika etniciteter kan samsas under samma nationalistiska kulturella och ideologiska mål. Fler vita svenskar är PK-vänster än invandrarna i detta land. Bjud in invandrarna till den nationella rörelsen baserat på tydliga krav och erbjud dem nationell tillhörighet och vi har en armé som kan vända landet. Vi måste se till indviden, bara så man bekämpar sosse kollektivet som söndrar och härskar och förhindrar likasinnade att samarbeta

 • John Lind
  John Lind

  Nästan alla svenskar är stolta över sitt land men vill inte undermedvetet förknippas med rasism, man vill instinktivt inte göra illa människor i utsatt situation, det är där problemet ligger. Samtidigt är svensken generellt extremt snål när det gäller att ha privat vänskap med invandrare, så svensken har generellt en förvirrad självbild. Hur löser man detta? Paradoxalt nog så är det gamla gardet av invandrare (som inte är politiskt korrekta, men som är tacksamma emot Sverige), de som kan hjälpa Sverige. När dessa invandrare uttrycker missnöje med dagens invandringspolitik och tacksamhet för Sverige så ger de grönt ljus för Svenskar att börja våga tänka över sin situation och våga uttrycka sin nationalism. Den Svenska Nationalistiska rörelsen måste få in alla dessa invandrare i sina led. I slutändan är det en fråga om ideologi och inte etnicitet. Visst kan man koppla kulturer, etnicitet och ideologi till varandra inom vissa grupper, men vi missar att nå ut till de individer i dessa grupper som egentligen ogillar kulturen de lever inom. Även Svenska nationalister måste inse att de är en minoritet kulturellt och ideologiskt och att de har större chans att samarbeta med många invandrare än svenskar eftersom många invandrare inte blivit hjärntvättade av PK samhället.

 • Carina Alm
  Carina Alm

  Har ni lagt ner?

 • Carina Alm
  Carina Alm

  Tråkigt att ni verkar bry er mindre och mindre om när avsnitten kommer ut. Vi sitter ju och väntar! och ingen säger nåt. Grrrr

 • A Antonson
  A Antonson

  Jag vill meddela något som ej har med ämnet att göra, men alla bör vara medvetna om detta. Snart kan vi ha Coronaviruset här bland många människor. Det är inte så säkert som det verkar i Sverige. Om många får viruset samtidigt så kan det skapa alla möjliga problem och folk vill då hamstra mat och förnödenheter. Samtidigt fungerar inte exporten och importen av varor, då man slutat producera i Asien och stängt fabriker pga viruset. Tro mig, det kan bli så att när ni kommer till affären så finns det inga varor kvar. Alla har hamstrat och ni får gå hem utan de flesta varor. Jag är säker på att ni vill ha mat och förnödenheter hemma vid det tillfället. Gå och hamstra idag så blir ni inte tagna på sängen!

 • Irene Nielsen
  Irene Nielsen

  Omvänd er till Gud så inget värre händer dig

 • Irene Nielsen
  Irene Nielsen

  Var dag har sin egen plåga och bekymmer i den orättfärdiga världen Guds förbannelse i ens liv

 • Irene Nielsen
  Irene Nielsen

  Vi blev Nazister när vi bröt med Guds förbund med Israel

 • Irene Nielsen
  Irene Nielsen

  Världen har låtit sig skolas in i en nazistiskt rasistiskt kultur

 • Irene Nielsen
  Irene Nielsen

  Mänskligheten är på offensiv och gör sina barn till eliter

 • Irene Nielsen
  Irene Nielsen

  Utplånas socialismen i världen kommer vi bli befriad från Nazismen och rasismens kultur och företeelser

 • Irene Nielsen
  Irene Nielsen

  Mångkultur är ett rasistiskt och nazistisk kultur

 • Irene Nielsen
  Irene Nielsen

  Utlänningar är attraktivt för svenskar ur ett hedniskt perspektiv då vi äter och socialiserar oss och gifter sig med dom och förtrycker sitt folk

 • Så har det sports i alla fall, i socknen
  Så har det sports i alla fall, i socknen

  Bra uttryck, apartheid mot de gamla. Jo så är det idag.

 • Så har det sports i alla fall, i socknen
  Så har det sports i alla fall, i socknen

  Finns en övertro på globalism och gränslöshet. Men folk har börjat fatta vikten av gränser. Gränser skapar ordning och trygghet. Gränslöshet är ett fult ord.

 • Bodbacken
  Bodbacken

  Medan i Finland. Kassaflickan mot somalier sesoft.info/hd/video/y6CMqGek3IOlt3g&feature=share&fbclid=IwAR1nirR2HTovAEEzFZ92xqZIB8SBEObndm-sOLnSwuw_B83LSQWRPUxMpmw

 • Fredrik Andersson
  Fredrik Andersson

  En kopp kaffe med Erik och Matti till tack.

 • Rottwailern
  Rottwailern

  Läste idag på SVT ja faktiskt SVT att personer med samordningsnummer kan låna stora belopp på banken och sen försvinna spårlöst från landet även skriva ägarbyte på fordon. Jag som hel svensk med god inkomst skulle fixa bankkort till min 11 åriga son fick svara på massor fåniga frågor på banken bla om jag var politiskt aktiv .Clownsverige säger jag bara

 • Alternativmedia
  Alternativmedia

  En sak ni glömmer när ni nämner att personal som jobbar inom handikapp-omsorgen ska vara utbildade, är att oavsett hur utbildad du är - har du inte tålamod och empati så är du inte rätt person att jobba med handikappade. Utbildning i alla ära, men rätt person på rätt jobb är nog ännu viktigare.

 • Alternativmedia
  Alternativmedia

  Sååå bra att ni tar upp läkemedelsfifflet och vaccinhysterin. Tack! Intressant program i övrigt också.

 • Gunnar Larsson
  Gunnar Larsson

  Hejar på er

 • Yvonne Leksell
  Yvonne Leksell

  Ja det är fullständigt skrämmande över vad som händer och sker i Sverige. Redan 99 så vart vi trakasserade av invandrare. Som har ökat katastrofalt på många olika sätt och vis. Men så länge som vi har denna pyttipanna regering så kommer allting att förvärras. Tänk på det ni som fortfarande röstar på zozzarna. Ni har lika mycket blod på era händer som regeringen har.

 • Bengt Persson
  Bengt Persson

  Vilken regeringen vågar bryta Barcelona av talet?

 • 히틀러하일
  히틀러하일

  <a href="#" class="seekto" data-time="260">4:20</a> ja jag blev utsatt i Lund... terrorn av den totala kognitiva dissonansen i luften ja

 • Hasse Gullmarsvik
  Hasse Gullmarsvik

  Hur det ser ut i leden hos S vet jag, om du har en tanke att så här jävla dåligt kan det vara. Gånga det då med 10 så har du svaret.

 • Så har det sports i alla fall, i socknen
  Så har det sports i alla fall, i socknen

  Finns en överrepresantion av egoistiska psykopater i politiken tänk på det. .. förklarar mkt.

 • Surfa Gbg
  Surfa Gbg

  Zlatan lär nog få många alternativ när karriären är över ,det behöver man nog inte bekymra sig för ,,,,

 • Peter Andersson
  Peter Andersson

  mail till erik?

 • Ingrid Ovemar
  Ingrid Ovemar

  Det måste drabba de som styr makten de skall råka ut för en explosion, en våldtäkt m.m.då kanske uppvaknandet kommer att ske.

 • Camilla Eriksson
  Camilla Eriksson

  Matti, du är nu min hjälte! Tack för att du tog upp läkemedelsindustrins terror.

 • Just a Swede !!
  Just a Swede !!

  Kolla vilka stater i USA, som har värst problem med hemlöshet etc! Det är de demokratiska (socialistiska, liberala) styrda staterna!

 • Just a Swede !!
  Just a Swede !!

  Kolla hur Tommy Robinson blivit behandlad! För att han haft ”fel” åsikter!! Sen är det så att man kan sitta häktad, helt isolerad, utan någon kontakt med omvärlden, i många år i Sverige, för att sen frikännas i rättegång!! Då är man redan helt trasig! Men våra politiker pratar inte om detta utan kastar kritik på China, Ryssland mfl, när Sverige använder rena diktatur metoder, och låser in oskyldiga i isolerade häkten i åratal!! Är man häktad så har man rätt till en skyndsam utredning, så man antingen blir dömd till fängelse/etc, eller frikänd! Men pga besparingar så finns det inte resurser att utreda skyndsamt!! Man är oskyldig tills man är dömd, men det gäller inte längre i Sverige! Kriminella skall låsas in, men att behandla oskyldiga på detta sätt är vidrigt!!

 • Camilla Eriksson
  Camilla Eriksson

  Cykelbanorna vid Slussen är ju fan orsak till nervkollaps. Och sparkcyklarna...... Sparka på dom jävlarna som slänger dom på gångvägar så folk snubblar

 • Camilla Eriksson
  Camilla Eriksson

  Killary går fortfarande fri trots uppenbarliga brott som skulle kunna ge dödsstraff. Assange begick kanske något brott, men WTF...

 • Ewa Ingmanner
  Ewa Ingmanner

  Bojkotta vaccinering!

 • Tyko Göteborg
  Tyko Göteborg

  Jag träffade en välklädd herre på väg till jobbet. Han frågade mig om han fick köpa en cigarett av mig. Jag svarade följande: Skojar du eller? Jag säljer inga cigaretter. Varsågod. Då svarade han följande: -Jag är hemlös, jag förlorade allt i en smutsig skilsmässa och hamnade på gatan men jag är varken missbrukare eller nyttjar alkohol. Jag gav honom hela cigarettpaketet jag hade samt kollade min plånbok, jag hade tyvärr bara 120 kronor i plånboken men jag sade, ta dessa pengar och unna dig en god måltid för det är du värd. Sedan på bussen så blev jag alldeles gråtfärdig. Fy fan hur män behandlas av staten och ALLTID är det kvinnorna som går vinnare ut i striden. Den välklädde och nyktre och propre äldre mannen tackade och gav mig ett handslag och sade tack så mycket för din visade empati.

  • Surfa Gbg
   Surfa Gbg

   Omtänksamt av dig, fint gjort,,,,

 • Tyko Göteborg
  Tyko Göteborg

  Glöm ej Stella Fares cykelväg i Stockholms Centrum.

 • poffa2
  poffa2

  Förnedringsrån = Rasist/hatbrott!! Men, det har alltid funnits/finns pengar till invandring? Kan någon förklara det?' Dan Eliasson...

 • Ywanda Chmiel
  Ywanda Chmiel

  Laughing stock Sweden why ? med-borgarna har sovit som en stock alldeles för länge men Stockholm är Skan-Dina-viens huvudstad prydd med huvudet av St. Eriks av Meroving Dynasti. Vien(F)= kom Dina.. som vita ston av Upp. Bok. <a href="#" class="seekto" data-time="362">6:2</a> för Lammet under den BlåGula-T seger flaggan som börjar symbolisera bo-gatan i stället för bo-Got med Gud som korsfästes och återuppstod ! Det krig som förs mot Svenskarna är ett Andligt krig och dem mörkaste krafterna gömmer sig bakom... ?? lampor som lyser, illuminerar inte för Kristus och hans folk utan för 'ut..V' som valde St. Eriks huvud som vakt på Stockholms avloppsbrunnar ! Den enda trösten är att när Dina kommer hennes fötter blir oskadda Gen. <a href="#" class="seekto" data-time="195">3:15</a>, Upp. Bok. <a href="#" class="seekto" data-time="733">12:13</a>.... Bikupan !

 • 7Swedy
  7Swedy

  Varför tar inte fler svenskar in hemlösa, arbetslösa o sjuka svenskar??? Många äldre bor för stort. Ta bort bostadstillägget så kan flera hemlösa bo där. Ge rimlig ersättning och avskaffa ensamheten samt bostadslösheten.

 • johnny johansson
  johnny johansson

  Det enda som har förändrats på tjugo år är att diktaturen är nästan total. Censur på internet är ett faktum. Islamiseringen är ett faktum. Det svenska folket skräms till tystnad.

 • Micke Svensson
  Micke Svensson

  Älskar dessa herrar ❤🇸🇪. , ingen fredag utan Erik och Matti på swebbtv 🇸🇪❤

 • Kent Holm
  Kent Holm

  Hadde jag matat på slag och sänkt fanskapet hadde hela media drevet och juristsamfundet knäppt händerna och tackat Löfven för att äntligen får vi rätt . ALLA hantverkare och speciellt rörisar är RASISSTER VI VISTE DET

 • Klara Nilsson-Berg
  Klara Nilsson-Berg

  Ni är så modiga som säger sanningen!

 • CGG
  CGG

  Man sätter hellre in en invandrare i lägenheter än de som är etniska svenskar, det verkar som att det är ett systemfel någonstans!! //C

 • Klara Nilsson-Berg
  Klara Nilsson-Berg

  <a href="#" class="seekto" data-time="20">0:20</a> kan inte sluta skratta!😂😂

  • Klara Nilsson-Berg
   Klara Nilsson-Berg

   @Så har det sports i alla fall, i socknen Att det var roligt sagt, och att jag därför skrattade länge åt skämtet.

  • Så har det sports i alla fall, i socknen
   Så har det sports i alla fall, i socknen

   Klara Nilsson-Berg vad menar du ?

 • Christian Hansson
  Christian Hansson

  Mycket bra grabbar 👑🇸🇪 Ha en trevlig helg 👍🏻

 • Zune Zvenzon
  Zune Zvenzon

  INGEN vettig människa skulle investera i fonder eller aktier där du garanteras 95-98 % tillbaka av investerat kapital. Precis så fungerar spelindustrin.

 • lena thelander
  lena thelander

  Tack Erik och Lennart !

 • Göran Nyrén
  Göran Nyrén

  Tack för intressanta resonemang. Det här kan jag ej få från TV 4, SVT eller DN. Jag förstår att de utelämnar viktig info.

 • TheTrollgubbe
  TheTrollgubbe

  Ja, Sverige kör på som vanligt i full fart med ögonbindel.

 • Stefan Lindbom
  Stefan Lindbom

  Mp nu ett islamist parti

 • Claes Lantz
  Claes Lantz

  Witte tycker att Lennart skall bli partiledare. Jag tycker Erik skall bli partiledare.

  • Claes Lantz
   Claes Lantz

   @Komfobia Det blir nog bra, men de måste komma var och en för sig.

  • Komfobia
   Komfobia

   Tycker att Witte samt Nikola Majstrovic skulle gästa Swebbtv.

 • EnvyRide
  EnvyRide

  Det är tack vare MP som jag fick råd att emigrera. Tackar hjärtligast för elcykelfonden! :) sa till och med till dem före att det var ren idioti(någon 3part ringde alla elfordonsförsäljare för regeringens räkning) men det struntade dem blankt i.

 • Klimat Bluffen
  Klimat Bluffen

  Dom jagar i flock men varför går muslimer på krogen dom dricker ju ingenting 🤔🤔

 • Mikael Levinsson
  Mikael Levinsson

  Sjukdomar tog ju faktiskt livet av en hel del innan vaccinationen kom igång. Så att det inte har behövts förr är ju ett konstigt argument.

 • Randi Siepen
  Randi Siepen

  Jag är en sk fattigpensionär. Tack vara ett ekonomiskt tillskott varje månad från mina barn har jeg en dräglig vardag. Nu är det ”pay back time, mamma” säger de. Så jag har tur. Men efter ett helt arbetsliv borde pensionen räcka till ett värdigt liv.

 • fredde90210
  fredde90210

  Bo Holmström som senare blev uppköpt av Bonnier och blev mysfarbror i TV4-soffan. Undrar om det var värt pengarna att befläcka sitt rykte för eftervärlden?

  • Tramseskumbanan
   Tramseskumbanan

   fredde90210 Ja, han degade tyvärr ner sig precis som så många andra tidigare seriösa journalister. Jan Guilio ska vi inte prata om.

  • fredde90210
   fredde90210

   Tramseskumbanan Min kommentera var mer riktad mot vad farbror Bosse gjorde efter tiden på SVT.

  • Tramseskumbanan
   Tramseskumbanan

   fredde90210 Men hans inslag speglade tidsandan. Ännu i slutet av 90talet kunde man forfarande både kategorisera och dessutom skämta om (asyl)invandrare som grupp.

 • F3udF1st
  F3udF1st

  Fler cykelbanor! Ställ bilen.

 • Andy Henderson
  Andy Henderson

  " Vad ska Zlatan göra när rampljuset slocknar?" Enkelt svar: Vad han än vill! Han är mångmiljonär, han kan sitta på kaféer resten av sitt liv, han kan starta ett företag och behöver inte bry sig om det går med vinst eller inte... Oroade dig inte för det...Zlatan klarar sig alltid....

 • MrPunkassfuck
  MrPunkassfuck

  Att spela på Svenska Spel är inget annat än att betala in extra skatt till staten. Hur mycket omsätter t.ex. Lotto? Typ 60 miljoner? Och hur mycket betalar de ut? 1 miljon? Är inte det bedrägeri? Plus att andra onlinesidor med speltjänster, där man kan "betta". De har en tendens att blocka människor som vinner, de kickar ut dej. www.telegraph.co.uk/news/2017/07/08/exclusive-teenager-takes-bet365-court-1m-won-horse-races/

 • Susanne Bäck
  Susanne Bäck

  Känns som att allt fler vaknar. Men tydligen måste folk drabbas personligen för att sluta tro att regeringen vill folkets bästa. Det är tragiskt. Dags att sluta leva som walking dead!

 • R T
  R T

  Trist at man setter sitt eget folk på gaten, samtidig som man inviterer hele verden inn i landet og gir dem bidrag og bolig.

Nästa