Erik och Matti nr 12 om polisingripande, Damberg mm.
1:00:20
42,827
Svensk Webbtelevision
Reddit
I dagens avsnitt av Erik & Matti inleder vi med en spefull påminnelse av hur nedlåtande våra etablissemangsapostlar varit mot svenskar som varnat för den förda migrationspolitiken genom att beskåda hur Magnus Betner gjorde bort sig för några år sedan. I nästa andetag reflekterar Erik kring obehaget som uppstår när man förstår vilka konsekvenser och återverkningar kommunernas konkurs kommer att innebära för samhället och sett i kombination med politikernas fullständiga likgiltighet inför folkets vilja och önskningar. Detta manifesteras tydligast i hur etablissemanget i Storbritannien gör allt för att undvika en BREXIT värd namnet eftersom det inte ligger i linje med deras egna önskemål och ambitioner. Risken känns överhängande att vi går in i en fas av omfattande våld och polarisering om det inte finns något sätt för folk att göra sin röst hörd och påverka sin situation och sitt land.
Vidare berättar Erik om hur han har haft en personlig konfrontation med polisen som var allt annat än trevlig och det upplevdes mycket hotfullt samtidigt som han var något oförstående till hela händelsen. Matti berättar att detta sannolikt är en konsekvens av Dan Eliassons demontering av polismakten, vilket resulterat i att man helst vill skriva rapporter och administrera vanliga människor istället för att attackera den tunga kriminaliteten. I alla händelser är det en olycksbådande trend om allt fler kommer i kontakt med en alltmer repressiv ordningsmakt.
Vi gör oss lustiga över att Damberg bjuder in alla partier till samtal kring hur man ska komma till rätta med den tilltagande brottsligheten, samtidigt som Löfven påstår att kriminaliteten inte ökar. Till råga på allt bjuds SD inte in till samtalen med hänvisning till frågans komplexitet.
Avslutningsvis resonerar bägge ingående och utförligt kring vad som kan väcka en reaktions som är så stark att poltiken förändras. Hur man än vänder och vrider på det hela upplever vi en systematiskt sämre standard i samhället men fortfarande är missnöjet relativt måttligt. Mattis slutsats är att det enda som kommer att hjälpa är att vi får en finanskris som slår på plånboken. Samtidigt bör man vara beredd på att vi kommer att bombas med tilltagande avledningsmanövrar i form av Greta och det faktum att vissa numera anser att vi ska ägna oss åt kannibalism för att rädda klimatet. Allt används för att vi ska acceptera en lägre levnadsstandard och fortsätta betala skatt.
Titta och njut!

Kommentarer
 • Camilla Eriksson
  Camilla Eriksson

  Klockren kommentar om VEM som egentligen är rasist. Att inte ställa några krav på en person, är att idiotförklara den. Eller när HM blev anklagade för rasism, efter en annons med pojkar i T-shirts, varav en pojke hade en tröja med en apa på. Pojken råkade ha mörk hud. Hans mamma fattade inte hur det kunde vara rasistiskt. Men dom politiskt korrekta såg ju genast kopplingen Mörk person = Apa. Var det någon av dessa PK-personer som hade mörk hud? Nu vädrar jag mina egna fördomar och påstår att jag tror det var flest öfvre medelklassdamer som gick i täten på drevet Men jag tror att det ingår i NWOs agenda, att varenda myndighet imploderar, och att det är för att det är det mest effektiva sättet att knäcka folket. SL bidrar duktigt med hög stressfaktor hos resenärer som aldrig vet om dom kommer ta sig från punkt A till punkt B, utan att åka längs med hela jävla alfabetet. Försäkringskassan får Stalin att framstå som empat. Arbetsförmedlingen evapurerar. Socialtjänsten splittrar många familjer för "barnens bästa", och skoter sen i barnen när dom blivit beroende av Läkemedelsindustrins lagliga Droger, som psykiatrin skrev ut för att det är för jobbigt att faktiskt LYSSNA på barnen. Ingen går fri ifrån att stöta på åtminstone några av dessa instanser, om man inte lever ensam i skogen och är helt oberoende av något utanför.... Så nu måste nog hela systemet braka ihop, så att VI som faktiskt lever här kan bygga upp något bättre och som gynnar ALLA. Inte bara makteliten.

 • wazzobazzo
  wazzobazzo

  Timbuktu kan bli landets klimatsmartaste person om vi börjar äta folk. Om det innebar att de togs av daga direkt så hade jag själv frivilligt anmält mig till att äta Lööf OCH hennes ungar (för att förhindra återväxten).

 • Gösta Berling
  Gösta Berling

  Referensen till Jönssonligan var att Lennart spelade finnen som sa "En liten gobbstrott" i Jönsonligan på Mallis

 • Modig Brave
  Modig Brave

  #fuckyoumagnusbetnér

 • Detskalldaltas
  Detskalldaltas

  Får jag skriva att jag älskar detta program?

 • Cecilia Götesson
  Cecilia Götesson

  Sila mygg och svälja kameler, kommer från bibeln, Jesus sa det till fariséerna. När människor säger nej till Gud(Jesus)så får de istället djävulen. När kristendomen togs bort från skolan så har det idag ersatts med yoga(avgud från hinduismen) med rättigheter åt homosexuella att gifta sig i kyrkan, tvingas präster att antingen godta detta(en styggelse i Guds ögon)eller bli fråntagna vigselrätten. Det som pågår i samhället idag är genom globalism o borttagning av nationella gränser så sopar de banan för antikrist, som kommer visa sig när allt är kaos o bringa ordning, vilket de flesta kommer välkomna, tyvärr då de är både blinda och döva. Må Gud väcka upp människor i denna onda tid.

 • Lappmogel
  Lappmogel

  Att äta djur som står högt upp på näringskedjan är inte speciellt bra p.g.a miljögifter, man brukar ju säga att ammande och gravida ska undvika tonfisk t.e.x. Så även om vi bortser från all moral så är det ju fortfarande idiotiskt att äta självdöda gamlingar.

 • Agneta Fallenius
  Agneta Fallenius

  Ni är ju så bra, kunniga, pålästa och roliga, älskar er båda!.

 • Christian Andersson
  Christian Andersson

  Ideologin bakom att bli kannibal. Anglo-Amerikanska-Mandarin klassen- Bernard Shaw a member of the Fabian Society. Irish born George Bernard Shaw is someone we have been trained to look up to, as a lovable eccentric vegetarian literary genius - the well known writer of plays and essays with the sharp mind and witty tongue. What most people are unaware of is his Darwinian hatred for normal people and his zest for their extermination. Shaw was a snobbish eugenicist and his uncontrollable big-mouth blurted eugenics more often than people seem to have even noticed. Eugenics is controlled evolution which should be orchestrated and administered by supposedly “superior” breeds of human - like Shaw. Eugenics is now called bioethics, transhumanism, posthumanism, genetics or by other high falutin or less sinister-sounding names, it is the real agenda behind abortion, euthanasia, and the many “liberation” movements. These counterfeit grassroots movements are about depopulation. Zealots of the eugenic religion such as the UN cult believe that we, the lesser breeds will drag down the ones who would be “supermen”. George Bernard Shaw was such a Darwinian zealot, and was an inspiration behind both Socialism and Hitler’s National Socialism which amount to the same thing when it comes to mass-genocide. Inbred psychopaths will not tamper with their own genes or add technology to themselves, as that would be reverse evolution - stupidity. The elites must retain their own wildness. A cow can never run a farm. The proof of their godhood is in their lavish opulent lifestyles. They own the hierarchical financial system that feeds off us, the “lower” livestock. Economists and lawyers are their financial tenant farmers, we are the cattle to be milked of our labour to pay for it all. The elites are free to do as they please. They are forever upgrading their open-ended utopia. The aristocracy wouldn’t lower themselves to do any form of work. They fancy themselves as “The Lazy Boys”. De är av en Asiatisk (såsom Kalergi) blandras, så de talar sin historia; inte våran.

 • Viktor Arvid
  Viktor Arvid

  Det här är en jättebra serie

 • SAMURAJ22
  SAMURAJ22

  Gillar verkligen de här problemen. Eller vad heter det nu,? Damn, its so fuck'n good. Tack Erik och Matti.

 • kalle stropp
  kalle stropp

  By the way..... Jag tycker Swebbtv borde göra ett "jätteprogram" där syftet är att redovisa alla bevis mm för att klimatgalenskapen är en stor bluff. Kräver otroligt mycket jobb, men om det görs med kvalitet på ett tydligt sätt så kan dit bli något fantastiskt. Här ar ett litet exempel på hur bluffarna plockar russinen ur kakan. sesoft.info/hd/video/nWdomIB-qJvV1Yg

 • SFORZATO Eriksson
  SFORZATO Eriksson

  Hej killar. Kan inte ni prata om misstroendevoteringar och den tysta massan som undviker att rösta vid misstroendevotering? Och borde vi inte misstroendeförklara nästan alla riksdagens politiker som sviker sina löften?

 • Jeff O
  Jeff O

  Man undrar när är de nöjda över massinvandringen de har snart höjt var ända skatt som går och höja, tröttnar aldrig folk?

 • John Smith
  John Smith

  Alltid lika underhållande!

 • Nixium
  Nixium

  Och Löfven och Damberg och andra partier...tycker att mobbning i skolan är hemskt...men mobba på Rosenbad nivå...det är helt ok?? (Åkesson har alla triumf kort)...innerst inne vet dom om det själva

 • Lotta Nissen
  Lotta Nissen

  Åter en mycket bra 😻😻

 • Lars H
  Lars H

  Förtvivla inte Erik. Det kommer bli en Brexit. Boris Johnson kommer lyckas. Salvini kommer tillbaka starkare än förut och EU kommer splittras i 2-3 fraktioner. Men för Sverige ser det mörkare ut.

 • Arcktu Nerikus
  Arcktu Nerikus

  Jag tror när det börjar bli lite mera kaotisk då kommer de nya invandrarna åka tillbaka självmant för inte ens de kommer gilla läget

 • Mr. Axe
  Mr. Axe

  Så jätte bra program !!!! Stort tack till er......

 • Majjer t
  Majjer t

  När lövèn säger att inte det dödliga våldet har ökat. Det kan inte va så att sjukvården har blivit jävligt mycket bättre och det är därför det inte dör mer människor!!!!!

 • Björn Larsson
  Björn Larsson

  Kannibalprofessorn är tydligen beteendevetare. Han måste ha funderat över masspsykosen kring den för alla helt uppenbara lögnen om klimatdomedagen. Vill testa om det kan bli värre när alla tror att bottnen har nåtts. Och det kunde det! Svenska folket är så otroligt svagbegåvat och lättlurat att det inte finns någon gräns för vilka lögner de går på och vilka uppoffringar de gör för dem.

 • hex1c
  hex1c

  Ge upp bara. Låt skiten falla så kanske vi kan resa något nytt ur askan. Går inte att rädda detta längre.

 • Gunilla Mosselimossan
  Gunilla Mosselimossan

  m.facebook.com/story.php?story_fbid=2907274525955665&id=100000194370850

 • Mag E
  Mag E

  AfS är nya generationens politiker som ska rädda Sverige

 • Feinrizulwur
  Feinrizulwur

  Kostar pengar. Fängelse är ofta fel påföljd. Återinför straffarbete. De kriminella skall arbeta för uppehället och betala mat och logi. De är i grunden arbetsskygga och lever därför på brott. Straffarbete är därför långt mer avskräckande även för potentiella brottslingar tom i utlandet. <a href="#" class="seekto" data-time="1522">25:22</a>

  • Peter Rimmenfalk
   Peter Rimmenfalk

   Bygga baracker i skogar och där kan fångar arbeta.

 • Alicia Rafael
  Alicia Rafael

  Den som lanserar kanibalizm skulle gå till skolan igen. Protein är aminosyror med olika proportion mot varandra , därför man kan känna igen vems har varit kropp. I England på 1800 talet provade att utfodra får med får kött. Kommer sjukdomar - Krausfelt . o.s.v hos människor.

  • Peter Rimmenfalk
   Peter Rimmenfalk

   @marie andersson Allt det är systematisk utvecklad propaganda. Skrämma folket. För barn heloin. Vuxna horor. Apotek överallt. Rädsla tar inicativ. Kempa eller fly.

  • marie andersson
   marie andersson

   Ja, du har helt rätt, förutom det perversa i förslaget - som jag inte kan fatta att folk i kommentarsfälten kan 'skratta' åt, hur kan man skratta när hela världen blir allt sjukare det är ju just genom att skämta om onda saker som man 'vänjer' sig vid ondskan - så är detta tyvärr ytterligare ett bevis på att 'utbildning' (förslaget kom ju från en professor) inte skyddar mot galenskap.

  • Peter Rimmenfalk
   Peter Rimmenfalk

   Det stämmer.Det var modern runt 60 talet om att skriva att världen var överbefolkat och Maltus spår framtiden då han levde på 1800 talet.

 • Rune Aasgaard
  Rune Aasgaard

  Mitt i prick, Erik och Matti. nyheteridag.se/polisen-stod-och-tittade-pa-nar-kriminellt-gang-kastade-stenar-pa-politiker-i-uppsala/?fbclid=IwAR3U0ntudtZpnRbqS08zcBP8ohz217u0VEKSCbSJV-O9f5mgHzWTD441RjQ

 • marie andersson
  marie andersson

  Inte konstigt att ingen blir särskilt, eller bara 'lite' upprörd över kannibalism förslaget. Vad är det för böcker och filmer i folks bokhyllor? Zombies, mord, thrillers, etc. etc. Detta är vad de 'vanliga hyggliga' människorna (de som Erik kallar 'goda) har som underhållning. Erik gav också ett bra (men omedvetet) exempel på hur det kommer att se ut, för det är inte din egen kropp du kommer att bjuda på till middag utan det kommer att låta ; hörrdu ska vi inte ta o käka DIN arm!?

 • MartinaNorthofsweden
  MartinaNorthofsweden

  Klokhet. (Äntligen. Er kanal är något av det bästa Sverige har idag.) Tack.

 • Kerstin Dufvenberg
  Kerstin Dufvenberg

  Kannibal Professorn är säkert liberal dom vill ju att vi ska kunna ha sex med döda därifrån är det inte långt till att äta upp dom.....läs LUFS sida

 • Joppe Peters
  Joppe Peters

  Är det någon mening med att tillsätta en ämbetsmannaministär? Jag tror det inte eftersom den svenska statsapparaten har blivit extremt politiserad. Även ämbetsmännen är mer politiker än ämbetsmän.

 • F3udF1st
  F3udF1st

  Kul att höra jag inte är den enda som använder 'normalbegåvad' som förolämpning.

 • Lasse Johansson
  Lasse Johansson

  Allt går i Agenda 21,21-30s raka fotspår. Tack SwebbTV, Ni blir bättre och bättre för varje Avsnitt.

 • White Mothership
  White Mothership

  Jag är totalt laglydig, det enda jag har gjort är att köra för fort en gång på motorväg när jag var på väg hem från ett besök hos min farmor där hon dog precis när jag kom fram och jag skulle köra hem en dag senare och tankarna vandrade iväg. Visst, det har väl hänt att man kommit över hastigheten några andra gånger också men jag kör laglydigt och följer trafikrytmen. Jag känner absolut inte att polisen är på min sida och det är enbart på grund av mina dissidentåsikter, trots att jag nog har laglydigheten i blodet. Jag har inget skäl att begå brott och jag tycker det är fel att begå brott. Men jag litar inte för fem öre på staten idag. Risken känns rätt stor att om eliten håller på att trappa kontrollen kommer den typen av människor som jag tillhör sättas åt rätt hårt. Speciellt med tanke på vilka som prioriteras till Polisutbildningen sedan ganska många år. Mindre intelligenta (Som korrelerar med tendens till högre brottslighet), ofta av utomeuropeisk bakgrund vilket innebär att de kan ha personliga antipatier mot mig enbart pga av mina politiska åsikter. Äldre poliser, utbildade innan mitten av 90-talet där regeringen i ett fall av briljans tillsatte en vänsterpartist som chef för polishögskolan, känner jag större förtroende för men jag litar inte på dem heller.. Även minst en åklagare har ju låtit påskina att många åklagare inte gör sitt jobb för att de är utsatta för hot också. Också där är det lättare att sätta åt svensson. Anarkotyrranin är här. Vanliga svenska människor är lätta att sätta åt och köra med för polisen, det är betydligt trevligare än att behöva åka ut i förorten och bli hotade av kriminella gäng och sedan få familjens bils däck uppskurna och riskera att någon skjuter med automatkarbin in i familens hus där polisen inte ens lyckas hitta skytten trots att det skulle vara högre prioriterat än något annat och polisen antagligen gör sitt bästa i just den situationen pga kåranda. Lättare att sätta åt Svensson som inte gör något motstånd.

 • cecilia nilsson
  cecilia nilsson

  Stöddiga otrevliga poliser som går på en som om man var värsta bankrånaren har jag upplevt ett flertal gånger redan innan millennieskiftet. Så det kan ju bara ha varit så att det var två rövhål i största allmänhet som Erik stötte på. Har ofta fått en känsla av att rövhålsstatitiken alltid har varit högre inom polismyndigheten än i övriga samhället. Jag höll på att bli gripen en gång när jag gick fram och ställde en fråga till en polis. Uppträdde helt korrekt, var nykter, välklädd, trevlig och frågade om han visste var en viss gata låg. Det skulle jag inte gjort...

 • C K
  C K

  51%

 • Angelique Rehak
  Angelique Rehak

  Alltid bra program från er, men! polisen spelar inte teater. Be att få åka med ett pass. jag har gjort det. Mycket lärorikt. Jag ansökte till Södermalm, men fick Södertälje, årets händelse, och ingen mer än jag kan vara stoltare över vår polis.

 • Surfa Gbg
  Surfa Gbg

  Tackar till er,lika bra varje gång ,,,,,,

 • marie andersson
  marie andersson

  Erik och Matti, bara för information: Den som ni kallar "Farbror Karma" är igång NU, det är därför allt är som det är. Efter sådd kommer skörd, det är vi själva som sått det sjuka och nu skördar vi resultatet. Man kan inte så sjukdom och tro man kan skörda hälsa. Att man inte omedelbart ser resultatet av sin 'sådd' är för att varje 'frö' som sås ligger en lång tid osynligt i mörkret och växer och växer och växer och så kommer det upp, först som små skott som ingen fäster större notis vid (ett mord o en våldtäkt o lite skattefiffel här eller där, inte kan väl våra tankar och handlingar orsakat det?) Alla som nu klagar på sossarna (och andra partier) har själva en gång varit med och röstat på dem TROTS att man sett vad de genom tiderna har gjort, mentalsjukhus, rasbiologi, bordellhärvor, etc etc etc. Så länge ondskan bara inte drabbade en själv hade man inga som helst problem med att fortsätta rösta på dem. Intressant att tro att 'karma' uppstår från det ögonblick man önskar att det skall drabba andra, aldrig att man reflekterar över att man själv kanske är 'drabbad' av exakt densamma. Sorgligt nog hör man allt som oftast att 'svensk kultur' förknippas med Kalle Anka på julafton och små grodorna på midsommar. Om den 'svenska kulturen istället igenkänts som ett folkslag bestående av människor som 'aldrig ljuger, aldrig stjäl, aldrig mördar, aldrig ser mellan fingrarna när orätt begås och heller inte har 'andra gudar jämte den Ende Guden (Han som skapat alla 'fröer' och dess lagar) hade 'Farbror Karma' också tillåtit sådden att ge den frukt som hör därtill.

 • Robin Coster
  Robin Coster

  ERIK du är välkommen till Hua Hin Thailand, vi fixar boende, du måste lova att du skämmas när du flyger

 • Thomas Leion
  Thomas Leion

  förutom Sionisterna så är alla globalister frihetstänkande affärsmän och i den kretsen vet man att endast länder med massor av rik medelklass lär ha något att handla från industrin med varför de inte är intresserade trycka ner folket..tvärtom.. Det är Deep State som ni skall lägga allt fientligt fokus på. Titta på Seattle tex. där gick arbetare, företagare och Globalister ihop och tillsammans halverade sina totala skatter och fördubblade arbetarnas nettoinkomster mot att de framförallt handlade lokalt så har man där nu USA`s snabbast växande ekonomi. 98% av alla övergrepp begås av en statlig myndighet...så det generellt ser ut i alla länder.....om Sverige där staten är religion kan man bara säga...ett helt land med Stockholmssyndromet....

 • Thomas Leion
  Thomas Leion

  Sverige får massiv kritik internationellt eftersom alla biståndspengar går tillbaka till landets egna immigration....

 • Björn Wenzin
  Björn Wenzin

  Erik och Matti sänker Swebbtv. Så mycket korkade saker som sägs så jag vet inte vart jag ska börja... Gillar övriga delar, men detta är lågvattenmärke.

 • Rune Njordhag
  Rune Njordhag

  Kommer bli så mysigt när bidragen sinat och orcherna plundrar, våldtar hem efter hem. Inte ens Södermalm kommer komma undan mångkulturen 🤗

 • Hoppe
  Hoppe

  Helt sant sagt, det att det blir ett enormt stort när 2kvinnor blir skjutna!..Men inget alls när alla (svenska)kvinnor blivit våldtagna!?.. Vari är skillnaden då?? Varför är det så?? (Vilken nationalitet hade dessa 2skjutna?...)

 • Andy Henderson
  Andy Henderson

  Betnér - vilken total dåre! Vad gick snett i hans huvud när han blev till?

 • Monica Hildbrink
  Monica Hildbrink

  Tack för att ni sätter ord på den mycket kraftiga oro och ångestkänsla jag känner för vår mycket nära framtid. Kan ni förklara hur ett parti som knappt tog sig över riksdagsspärren på 4%, kan sitta i regeringen med ministerposter och styra Sverige och ändå hävda att det är en demokrati i Sverige? Dessutom utan att rodna?! Vi betalar skatt i Sverige för vår välfärd. En välfärd som bortprioteras. I stället stjäl politikerna våra pengar och slarvar bort, sjabblar bort, de surt intjänade kronor vi betalar i skatt helt utan ansvar. Är det inte brottsligt att förskingra folkets pengar på projekt, ideer som folket inte vill ha? Jag är förtiddpensionär i 50-årsåldern. Ska klara mig, boende, mat, sjukvård och massa mediciner på 8500:- i månaden! Det är omöjligt. Straffet för att födas i Sverige med en sjukdom. Gud förbjude att jag överlever tills jag blir ålderspensionär då jag inte kunnat jobba. Funderar på att sätta mig utanför Ica med en mugg, på allvar. Eller så får jag bli kriminell😟

 • jes kg
  jes kg

  Det kommer ingen politisk lösning på sveriges problem. Det tåget har gått.

 • Kristian Ekenberg
  Kristian Ekenberg

  Fattar inte bratkillens febrila story, du satt o bajsade på gatan? Och nu är du arg för att en polis därav frågade vem du är? Va dillar han om? Lennart e grym, men snälla sluta me det coola södertugget, jag pallar itte asså. Kan ni båda försöka vara lite mer raka o tydliga? Älskar er oavsett. Gud välsigne!

 • Katarina Elsässer
  Katarina Elsässer

  Sänkta krav till polisutbildning öppnar självklart för dessa som inte ens klarade grundskolan. Men se det positivt,kanske sänker det tolkkostnader på sikt eftersom polisen har samma modersmål som boven.

 • deathfish3000
  deathfish3000

  under 40% vill ha brexit idag, fan vad sämst den här kanalen är.

 • Jockhe
  Jockhe

  Tack grabbar! Vi behöver en Erik & Matti injektion varje vecka i det här galna landet, så man får höra nåt vettigt nån gång. Hur hittar jag Erik & Matti nr 3?

 • IceysMoment
  IceysMoment

  hade den här kannibalism nyheten kommit ut i samband med filmen ’när lammen tystnar’ på 90talet,då hade jag blivit vettskrämd😱

  • IceysMoment
   IceysMoment

   marie andersson jag är inte vettskrämd idag pga att min generation är uppväxt med tänket lecter är ett monster! och det är jag glad över så vi kan föra vidare till barna att ”lecter är ingen klimathjälte” osv

  • IceysMoment
   IceysMoment

   marie andersson tror du misförstog mig lite,nu pratade jag om känslan man kände för första gången jag/mfl barn kände när vi ens hörde talas om kannibalism på 90talet, lecter var ett monster, foster var en hjältinna! idag är man 36år o full med vetskap OM kannibalism, sen det här kom ut har jag inge annat än varit förbannad över detta! tänk hur många barn som läser och i samband funderade jag på, -hur många kommer titta åt kött igen?

  • marie andersson
   marie andersson

   Hade vi inte haft filmer som 'när lammen tystnar' och andra skrämmande böcker oc filmer som 'underhållning' till våra dödsdyrkande hjärnor så hade vi blivit vettskrämda nu. Att vi inte blir vettskrämda nu är vad som gör mig vettskrämd.

 • Wadomannen
  Wadomannen

  Fantastisk.

 • Amtrak Derailment
  Amtrak Derailment

  Kannibalism-promoting på amerikansk TV THEY WANT YOU TO EAT LIKE THEY DO...... sesoft.info/hd/video/0nR-1ZqmrmTNvp4

 • EL MARTILO
  EL MARTILO

  vi ska betala flygskatt så Löfven och Lövin kan åka business class för skattepengarna.

 • Dannehood
  Dannehood

  Som vi har väntat på detta!

 • OpenmindedSceptic
  OpenmindedSceptic

  Hur / vart mailar man er frågor?

 • rymdmannen77
  rymdmannen77

  soylent green

 • annemarie g Wouda
  annemarie g Wouda

  Ni är ju bara för roliga och gulliga. Skönt att få skratta lite dessutom.

 • Kezzer Drix
  Kezzer Drix

  Att äta människor leder väl i längden till Galna kosjukan?

 • Exuro
  Exuro

  Erik, tagga ner. Du är för hetsig för att tas på allvar :( Lennart är en riktig sanningssägare!

 • Hans Lindquist
  Hans Lindquist

  Varför ska man vara besviken på svenska samhället?Hmm..det är lättare att säga de positiva delarna:???Faan vad kort den listan blev...

 • TheTrollgubbe
  TheTrollgubbe

  "Dom lever på bidrag, år efter år efter år ..." Samtidigt som svenska fattigpensionärer kastas ut på gatan".

 • Jan Aron
  Jan Aron

  Det mest lyckade exprimentent i världhistorien enl: David Rockefeller är Mao`s styre i Kina??

 • Jan Aron
  Jan Aron

  Se upp för ett muslimsk parti till nästa val= sossarna +vänstern+ miljöpartiet +c+ L. Islam parti idag 12% = vänstern

 • Jan Aron
  Jan Aron

  Arbetar i offentlig fastighets förvaltning, ni skulle bara veta vad kostnaderna för renoveringar efter migrations avtalen går ut. Spik i golven , spraymålade fönster med svart färg, fuktskadade lägenheter flera gånger om. Totalrenoverade lägenheter efter dessa boende. Betalningen från migrationsverket är efter åldersavdrag. Total förstörd lägenhet ,betalar vi med skattepengar. Lgh med kvinnor från Somalia är kvaddade

  • TheTrollgubbe
   TheTrollgubbe

   Otroligt vidrigt.

 • tjenahoj
  tjenahoj

  <a href="#" class="seekto" data-time="3096">51:36</a> "Människan är seg men god" Erik apropå kannibaldabatten? ;)

  • marie andersson
   marie andersson

   Kul? Du menar att det finns något att glädja sig åt i 'kannibaldebatten'? Tror du dom som äter kommer att skratta och skämta medan dom äter eller gråta och våndas? Vill du skratta o skämta tillsammans med dem redan nu? Genom vår attityd bestämmer vi vår färdrikting.

 • Mats Bengtsson
  Mats Bengtsson

  Tatuerad överarm 10 .-/kg.

 • Väduren
  Väduren

  Socialdemokraterna = Bedrägeripartiet: Lyxvillor,gods och snabba sportbilar. sesoft.info/hd/video/rpKbrI2fl4GO2KY

 • Jan Aron
  Jan Aron

  Vänstern kan inte argumentera , har du annan åsikt än vänstern , får du alla ismer kastade i ansiktet, ingen diskussion! Vilka är fascister!? Socialism = åsiktsförtryck

 • Reio Flink
  Reio Flink

  Nu måste journalisterna ställa sig på folkets sida, för deras egen skull.

  • Väduren
   Väduren

   Vi som är folket vill inte ha något med dessa falska,korrupta människor att göra. Vi glömmer aldrig!

 • echiron
  echiron

  "Vad händer med Löfven nu" undrar Erik. Han bli Löf (-ven)biff!

 • Jan Aron
  Jan Aron

  Enligt vänstern är vi fullkomligt jämställda när vita konservativa män , gud förbjude kristna män, är utrotade. Is resenärer och deras barn måste vi sörja för, tar våra skattepengar

 • Mats Bengtsson
  Mats Bengtsson

  Intressant det här med att vi ska börja äta upp varandra ! Hur ska det gå till rent praktiskt ? Ska varorna ligga bland dom andra varorna på Willys, ICA Maxi m.fl. ? Hur ska varudeklarationen se ut ? Ska man kunna läsa åldern på pers. vid dödstillfället på förpackningen ? Tillbud, leverbitar man 56 alkoholist !

  • echiron
   echiron

   Haha, jag skrattar så jag kiknar!!

 • echiron
  echiron

  Tack go'a ni, Erik o Matti - ni väcker nytt hopp!

 • Bark
  Bark

  <a href="#" class="seekto" data-time="930">15:30</a> - Definitionen av en anarko-tyranni. Välkommen till Sverige år 2019

  • Bark
   Bark

   "What we have in this country today, then, is both anarchy (the failure of the state to enforce the laws) and, at the same time, tyranny-the enforcement of laws by the state for oppressive purposes; the criminalization of the law-abiding and innocent through exorbitant taxation, bureaucratic regulation, the invasion of privacy, and the engineering of social institutions, such as the family and local schools; the imposition of thought control through “sensitivity training” and multiculturalist curricula, “hate crime” laws, gun-control laws that punish or disarm otherwise law-abiding citizens but have no impact on violent criminals who get guns illegally, and a vast labyrinth of other measures. In a word, anarcho-tyranny." - Sam Francis

 • Elizabeth Nygren
  Elizabeth Nygren

  Härligt ännu ett Erik Matti samtal.Det som berörde mig mest var det som Erik nämde om den där obehagskänslan där man nånstans förstår att nu börjar det barka åt helvete och dom som har skapat det har ingen susning vad att göra ,dom är kvar på stationen inte samarbeta med SD.Sverige håller på att krakelera och svaret är vi talar inte med SD.Bra att man också berörde Brexit ,Brexit får inte hända, nu gäller att sätta alla käppar i alla hjul ,för Brexit får inte hända. Det är också det ultimata svaret på vad som också sas i programmet ,allt är redan riggat så vad vi röstar på är helt ovidkommande .Härligt med Erik och Matti och härligt med Swebbtv.

 • Jan Aron
  Jan Aron

  Rösta så långt ifrån de etableradade partierna som möjligt för att rädda Sverige! Socilalismen är livsfarlig! Konservatig eller höger är inte Nazism

Nästa