Erik och Matti nr 20 om värdegrundscancern, export av stöldgods mm.
54:18
45,503
Svensk Webbtelevision
Reddit
I dagens avsnitt av Erik och Matti börjar vi med att diskutera hur "värdegrunden" har kommit in som en cancersvulst i forskarsamhället.
Vi diskuterar också att en forskare kommit fram till att Sverigedemokraternas framgång i opinionen är driven av höga migrationstal - vem hade kunnat tro något sådant?
Vi berör kort det faktum att Fredrik Reinfeldt och Anna Kinberg Batra var på Moderaternas stämma och talade inför en uppskattande och jublande publik. Lustigt med tanke på att Moderaterna försöker göra sig av med alla associationer till Reinfeldt så mycket de bara kan och att de för två år sedan kuppade bort Batra för att man inte trodde att hon skulle göra ett bra valresultat - är man nöjd med Kristersson?
Anders Borg vill ha ett större samarbete mellan M och S för att lösa samhällsproblem, vilket är märkligt när det i själva verket är just den symbiosen som ligger till grund för nästan alla Sveriges problem av idag.
För övrigt bor det 53 procent invandrare i Södertälje, som leds av en socialdemokratiska vid namn Godner som inte längre vill veta av Leif Östling pga av hans fina intervju i Swebbtv. Vi konstaterar att sex imamer borde utvisas men inte blir utvisade, att man i Österrike genomför ett nationellt rökförbud trots att den regering som sitter är en expeditionsministär, som dessutom har folket emot sig i denna fråga.
Detta och mycket mer borgar för ett bra avsnitt - titta och njut!
----------
Stöd Swebbtv på olika sätt:
- Handla i vår butik på butik.swebbtv.se
- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se
- Texta våra program på svenska eller engelska. Skicka mail om du är intresserad
- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra
- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.
Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Kommentarer
 • Göran Sandström
  Göran Sandström

  återvandring swexit

 • Göran Sandström
  Göran Sandström

  återvandring swexit

 • Johan Retsler
  Johan Retsler

  <a href="#" class="seekto" data-time="2868">47:48</a>, "nya kvastar sopar bäst". Mycket sådant där från Erik och jag uppskattar det samt imponeras av det. För mig tyder det på bildning.

 • Lekestue
  Lekestue

  politikk = Politriks

 • Lekestue
  Lekestue

  <a href="#" class="seekto" data-time="1827">30:27</a> Det samme skjedde i Norge med engang Frp fikk makt da gikk alle de andre partiene sammen og vedtok at 8000 "flyktning" skulle få asyl og i tillegg så ble bompengene øk. Signalet er uansett hvem dere stemmer på så blir det ingen forandring, men bare mer av det dere ikke liker. Nordmenn er også blitt dummet ned så mye at det samme skjer i Norge som i Sverige merk mine ord

 • Lekestue
  Lekestue

  blyg og kunstig

 • Lekestue
  Lekestue

  Når de tror de har svaret på spørsmålet da endrer du spørsmålet = strategi /disruptiv innovation

 • Lekestue
  Lekestue

  morgen dagens Demografi = morgens dagens "Demokrati"

 • poffa2
  poffa2

  Leif Östling, alla kan offras på PK-altaret.. Demokrati, yttrandefrihet?? Knappast.

 • sesus6
  sesus6

  Islam har rätt om kvinnor.

 • TFS
  TFS

  Den här samtalsserien är GULD! Kloka förståndiga resonemang och klockrena analyser som slår hål på alla de oräkneliga hycklerier som vi tvångsmatats med senaste årtiondet och allting kryddas med underfundig humor. Att höra er adressera samhällsutvecklingen utan självcensur är så enormt befriande! Tack SwebbTV! Ni är i en klass för er själva!

 • Detskalldaltas
  Detskalldaltas

  Cato=Gurkburksmunnen.

 • VicariousReality7
  VicariousReality7

  <a href="#" class="seekto" data-time="440">7:20</a> Demokrati betyder FOLKVÅLD

 • Detskalldaltas
  Detskalldaltas

  Vart tog 365 miljarder vägen? SCANIA är sålt för 365 Miljarder. Vem tog pengarna?????

 • ChangingSkies-Sweden
  ChangingSkies-Sweden

  De slutar arbeta för folket när de mobiliserar mot den växande högerrörelsen. Kolla på USA. Landet står still. Allt koncentreras på att få bort Trump.

 • Om Mani Padme Hum
  Om Mani Padme Hum

  Fantastisk bra program! All lycka som finns i världen härstammar från en önskan att alla skall vara lyckliga, all lidande som finns i världen härstammar från min egen önskan att bli lycklig. Ps; genomförs mördaren i för sig inte med de jävlarna " snavisar" . Det är inte ett ursäkt... Saludos de Vael 🙏

 • Om Mani Padme Hum
  Om Mani Padme Hum

  Konfrontationen VS koperationen. Dualismen Demiurg! Real Madrid VS Barcelona, Amor Amor Amor ESTA CLARO?! Kastrering är alternativet: Gamla tider Vikingarna, eller American Natives de Hade zero tolerans vs " Violadores" De blev helt enkelt avrättades! Saludos de Vael Desde Spanien 🇸🇪🙏

  • Om Mani Padme Hum
   Om Mani Padme Hum

   Sorry jag menade: Konfrontationen vs koperationen🌲

 • Om Mani Padme Hum
  Om Mani Padme Hum

  Underbart killar🙏 sanningen kan man tro eller inte tror på men kan man inte närra av sanningen🙏 Yeah SwebbTV!!!

 • Undercover Swedish Baptist
  Undercover Swedish Baptist

  Jo sanningen ska göra er fria, men den sanning du läser om i Bibeln Lennart, är Jesus. Jesus är sanningen.

 • Johan Dalborg
  Johan Dalborg

  Har du hört senaste nytt från Aftonbladet 2019-11-14 Socialtjänsten och säpo vill ta barn från is sympatisörer och nationalister. Om du vill att vita människor ska finnas i framtiden eller vill leva med svenskar är du inte bra förälder. Dom vill ta barn från från föräldrar som är med i Svenska Motståndsrörelsen

 • Lars Jakobsson
  Lars Jakobsson

  F-n va ni är bra! Huv'et på spiken!. Fortsätt med ångvälten mot PK-samhället. Har swish'at ännu en gång.

 • poffa2
  poffa2

  Receptet för dagens våldsamma kriminalitet i Sverige. God tillgång på: 1. Vapen. 2. Knark. 3. Invandrare/unga män. 4. Sverige. 5. Föråldrad lagstiftning/metoder/insikt. För att göra 5 ovan nämnda punkter möjliga: God tillgång på: Politiker, massmedia, aktivister, debattörer, kändisar, mm som tycker att 5 ovan nämnda punkter är bra!

 • Fredric Amberg
  Fredric Amberg

  måste ju vara så då jag självt fastnat i samma tankar som erik och matti ganska länge(dvs se detaljer och förstå sambandet) ...men vad man borde fundera på är om inte regeringen /etablissemanget vetat om detta länge om att det skulle bli kaos i landet med denna politiken och i så fall uppstår ju den väsentliga frågan varför vill man landet så illa?? kan ni fundera på vad ni tror är agendan att fixa ett land i förfall och är man i så fall inte helt bakom flötet eller är det en "evil plan" ? och när man kommit fram till slutsats vad borde motelden i så fall bli för då hjälper ju inget förnuft i världen?

 • annemarie g Wouda
  annemarie g Wouda

  Erik och Matti, alltså ni är ju helt underbara , längtar till nästa program (video)

 • Anna Sagres
  Anna Sagres

  Någonting ännu värre än cigaretter är att ungefär samma "beslutsprocess" ledde nyss till att homoäktenskap och abort blev lagligt i Nordirland. Det sistnämnda är någonting jag kan garantera er att majoriteten av folket är absolut emot

 • Eric Leijon
  Eric Leijon

  JÄKLAR vad bra! Äntligen röster som talar för oss vanliga människor, inte kändisar, inte förståsigpåare, inte "experter"..... Och ni var för mjuka mot Betner han SKA hata sig själv som han hatat andra! Ingen nåd!

 • Teddy Engdahl
  Teddy Engdahl

  Joel Kinnaman skulle flytta från USA om Donald Trump blev president.....! Tönten bor fortfarande kvar i Los Angeles....

 • Ailsa Ni
  Ailsa Ni

  Fan vad bra ni är,utmärkta analyser,blir bara bättre o bättre.

 • Lisbeth Lindgren
  Lisbeth Lindgren

  BRA ! Delvis.

 • outahnational1
  outahnational1

  nya borstar städar hörnorna sämre än gamla

 • Charming nowhere to hide
  Charming nowhere to hide

  Skönt att ni finns och än syns å hörs grabbar. Keep on working.

  • Ailsa Ni
   Ailsa Ni

   vidare.

 • Cuurt Age
  Cuurt Age

  Den ekonomiska utvecklingen var faktiskt såpass usel att Anders Borg slutade redovisa BNP/Capita. BNP-ökningen pga stora kostnadsökningar orsakat avmassinvandringen blev alltså i moderaternas och Anders Borgs värld något positivt. ""Det är mot bakgrund av detta en kalldusch att se att BNP per capita under perioden 2006-2014 växte med endast 0,3 procent per år. Under den senare halvan - 2010 till 2014 - låg tillväxt per capita på föga imponerande 0,0 procent per år. Efter allt skryt, beröm och självbelåtenhet visar facit att Fredrik Reinfeldt och Anders Borg lyckades leverera åtta år av nolltillväxt eller några tiondels procent per år."" cornucopia.cornubot.se/2015/01/sverige-har-haft-fallande-bnp-per.html

 • torrace12
  torrace12

  <a href="#" class="seekto" data-time="731">12:11</a> Erik och Matti: *_Nej, en person sitter inte på alla svaren!_* Snälla läs hela den här texten jag har verkligen ansträngt mej för att formulera den tydligt ge den en chans! Ibland sitter man på svaren ibland har man inte kunskapen som behövs! jag har själv tragisk erfarenhet av hur det går fel när man tänker så, att man sitter på alla svaren inom sej. Vi måste ha kunskap utifrån och insikt inifrån för att får "svaren" det är ibland väldigt svårt att se att man inte har rätt kunskap utifrån, för att ens okuskap är så stor att det är nästan omöjligt att se bristerna i den bild man har nu, så det är mycket viktigt att betona att vi behöver kunskap utifrån En period i mitt liv gick dåligt på grund av att jag fick lära mej av en terapeut att focusera inåt för mycket, at tänka just såhär jag har alltid svaren inom mej, och jag har sett flera andra en vän två släktingar och en bekant hamna i decennier av tragiskt lidande på grund av att dom lyssnade på samma budskap Det här budksapet att man har alla svaren inom sej är populärvetenskapligt och inte vetenskapligt bevisat, det härstammar från Sigmund Freud som förde in massor av esoteriska och fullständingt oventenskapliga teorier in i Psykoterapin och psykologin sigmund freud var en delvis ganska morliskt tvivelaktig karaktär som grundade sina perspektiv på tillvaron väldigt mycket i den Judiskt ortodoxa barndom han hade, dels medvet och dels omedvetet, det var tro han förmedlade, inte vetnskap och det här har gjort att alla former av psykologi eller terapi har fått en undantagsstatus från alla andra vetenskapsområden på så vis att det är ok att gå efter tro, medan alla andra medicinska eller forskningsmässiga områden avfärdar alla teorier som grundar sej på tro och inte forskning ochdessutom hånar dom offentligt!

  • torrace12
   torrace12

   @Charming nowhere to hide ill look in to it

  • Charming nowhere to hide
   Charming nowhere to hide

   alternativforsverige.se/politik/ Bli medlem alternativforsverige.se/bli-medlem/

 • Rock girl
  Rock girl

  Fan vad bra ni är,utmärkta analyser,blir bara bättre o bättre.

 • Christian Andersson
  Christian Andersson

  De fakar sig fram hela tiden; lyssnar absolut inte till folket överhuvudtage.

 • Christian Andersson
  Christian Andersson

  The rod of God kommer att träffa HM underjord.

  • Christian Andersson
   Christian Andersson

   Varför inte?

 • Christian Andersson
  Christian Andersson

  Varför inte skapa ett egenägt kommentarsfält?

 • Christian Andersson
  Christian Andersson

  This is especially important (start + Maximum 2 or 3 minutes (it was longer; but listen to your heart; listen as long as your own belief brings you good news) ) sesoft.info/hd/video/u2iqx2if3XiaymM

  • Christian Andersson
   Christian Andersson

   And then again everything is not good news (in life; a cycle); Besides we need darkness to charge our batteries , sleep, and to heal the body.

  • Christian Andersson
   Christian Andersson

   Our suicidal Society (when city goes into a mayor city or something too much; it becomes artificial; a construct; not living and not self supported anymore (hysterical rules, then rule) touched by poison (from the very beginning?), our natural adversaries are them ever Empire building Psychopaths; created all around themselves; the physical god; the Demiurge

  • Christian Andersson
   Christian Andersson

   Our natural adversaries are them Psychopaths.

 • Christian Andersson
  Christian Andersson

  Jag skulle vilja fråga Leif Ösling; utvecklade ni allting själva eller fick ni en injektion från "högre" makter? (3 tiers in Science/ we see the lowest.)

 • Christian Andersson
  Christian Andersson

  Vadå lite mörka krafter? Ett "kärleksförhållande med Kina "Terror på hjul; mordpatruller som mördar folk och tar deras organ"säljer på den "mörka" marknaden- Är detta den ultimata kapitalismen? Anordnat av Monopol Männen? Allting är bara bullshit av idag; förutom Hornen, spetsa dem bakom detta förfall!

  • Rock girl
   Rock girl

   Cato=Gurkburksmunnen. Som en papegoja,tjock tunga som upprepar.

 • Christian Andersson
  Christian Andersson

  För att en god stat skall kunna utvecklas krävs färskt arbete; oftast inte gamla pengar (de står för diktatur eller kriminalitet; det är så de gjort sina pengar; de fortsätter i sina anor; värst är nog gamla Imperier prästerskap släkter, de ser sig själva som gudar och är psykopater/ Satanister.) (Man behöver ett korsägande som förhindrar att den goda staten blir uppköpt; utköpt; nedlagt; omkullkastad)

  • Christian Andersson
   Christian Andersson

   Ja då får de ju inte ha kvar klorna i Landet.

  • Christian Andersson
   Christian Andersson

   Om de rikaste flyttar; är bra för moralen av ett land.

 • Christian Andersson
  Christian Andersson

  Jag ser en parallell i Leif Östling; Ted Malloch /Bägge har jobbat åt ägare som står bakom en Globalisering. (En Världs-Tyranni) (Action) Alex Jones 2nd HOUR Commercial Free Wednesday 10 25 17 Ted Malloch GeoPolitics sesoft.info/hd/video/u2iqx2if3XiaymM (Reaction) FBI detained former senior fellow at the Aspen Institute Ted Malloch. Anti-Globalist Professor, Ted Malloch, Kidnapped By The FBI sesoft.info/hd/video/tHZ0kHaCmHfP1WM Union of Soviet Socialist Republics (USSR) --> EUSSR (counter reaction) Ted Malloch: Returning Hong Kong www.thegatewaypundit.com/2019/07/ted-malloch-returning-hong-kong/ Jag hoppas och önskar att de står på sig; fortsätter påvisa avigsidorna med och av; i och med... det kommande systemet; om vi inte stoppar det. Ibland kan man vara för abortering i 9-ond-e månaden; och behålla moralen; karman så att säga.

 • Gittan Haglund
  Gittan Haglund

  Ni är bara bäst😊 Skönt med nyktra människor i vårt känslosamt styrda land. Ger hopp om livet😊😊

 • Mr Hyde
  Mr Hyde

  Under läkarstrejken på åttiotalet så sjönk dödligheten med 30%.

 • bjarne hallman
  bjarne hallman

  Dags att belysa Tommy Robinson. Har sökt på SEsoft och inte kommit till klarhet huruvida han fortfarande sitter i fängelse eller inte I Svenska PK-medier Är han helt frånvarande. Själv blev jag uppmärksam på hans kamp mot islamismen i hans hemstad och GB genom en hemflyttad bekant från Leeds två år sedan. Vet att ni är väldigt upptagna men ha det gärna i bakhuvudet. Tommys kamp mot islamister är både nyttigt och närmast heroisk. Vem blir Tommy i Sverige innan kalifatet blir ett faktum?

 • Herr Friberger
  Herr Friberger

  <a href="#" class="seekto" data-time="580">9:40</a> -- Huruvida jag (och många andra) trivs bättre i storstad eller natur beror ju HELT på hur respektive "storstad" och "natur" är förskaffad. De vackra kvarteren och parkerna på Stockholms malmar är klart trivsammare än någon karg och öde stäppmark uppe i Norrland. Å andra sidan är en vacker bokskog trivsammare än valfri höghusdjungel, och så vidare.

 • Philip Kollberg
  Philip Kollberg

  Tack för ett intressant program. -Pressad anka! HAHA

 • Miranda
  Miranda

  #låtdegamlastanna apropå SwebbTV:s reportage!

 • je k
  je k

  Kämpa för Sverige Partiprogram (vår väg) nmr eller Afs www.nordfront.se/var-vag.smr Bli medlem www.nordfront.se/medlemskap alternativforsverige.se/politik/ Bli medlem alternativforsverige.se/bli-medlem/

 • Micke Svensson
  Micke Svensson

  Så jävla bra ni är 👍👍👍👍👍👍

 • Miriam Allert-Bergman
  Miriam Allert-Bergman

  Vilket bra samtal! Första gången jag lyssnar, kommer att fortsätta. Erik...skärpt kille! Lennart också förstås...

 • Detskalldaltas
  Detskalldaltas

  SSK hade många spelare i Tre Kronor. Nu rasar de igenom systemet. Vem vill bo i Södertälje?

 • Detskalldaltas
  Detskalldaltas

  Nilsson & Heimersson de gamla gubbarna pudlade på äldre dar'. Annars fick de inte skriva i DDR-Pressen!

 • www.aladdin.st
  www.aladdin.st

  Sitter i Afrika nu och försökte beställa dom däringa böckerna. Internet suger balle här så det blir att beställa när jag kommer till riktigt internet. Skulle beställa 2 böcker, men jag har för mig att serien var på 3 böcker. Är det 2 eller 3? Ska köpa dom som julklapp.

 • Lennart Törnqvist
  Lennart Törnqvist

  Jag vet är det för bra för att vara sant men mycket bra berättat X one phone snälla kolla

 • Lennart Törnqvist
  Lennart Törnqvist

  Hej stort fan. Kolla X one phone dagliga annonser på Facebook 10 tusentalet betalt in troligen lurade

 • Surfa Gbg
  Surfa Gbg

  Tack till en bra och rolig video ,,,,

 • welcometomoonbar
  welcometomoonbar

  SLUTA FÖRSVARA SKOLPLIKTEN! Erik är typ halvlibertarian, han borde verkligen veta bättre. Gör Sverige till ett normalt europeiskt land igen som tillåter hemundervisning!

 • Carina Alm
  Carina Alm

  Bästa avsnittet nånsin tror jag. Heja er!

 • Kjell Karnevi
  Kjell Karnevi

  Jag skiter i vad PK fanatikerna tycker.

 • sasse Brasse
  sasse Brasse

  Om alla afrikaner vill hit...kan jag få Afrika då?

 • Peo Fr
  Peo Fr

  Ni är bäst man har jämt så mysigt när man sitter och lyssnar på er. Brukar ta en liten konjak eller wirre och koppla av till era analyser

 • MN NM
  MN NM

  Swebbtv har missat Skatteverket delat ut 700000 samordningskort vet inte var 550000 är

 • CGG
  CGG

  Det var dessutom så att Godner sa inte att det, "är för mycket invandring", förrän Löven sa detta i något sammanhang i Skåne! Då vågade hon snacka, det finns, enligt uppgift, ej bekräftat, 54 % icke etniska svenskar i Slöddertälje kommun ! Sug på den Matti och Erik! //C

 • Anders Ståhlbom
  Anders Ståhlbom

  Håkan Jurholt var ju en stjärn- politiker jämfört med Löven.

 • pqsnet
  pqsnet

  Det roliga med <a href="#" class="seekto" data-time="990">16:30</a> Magnus "Sverige har aldrig varit tryggare, jag upprepar" Betnér är ju ändå detta... Att han har gjort sig lustig över Jimmie Åkesson så fort han kommit åt och smädat honom för minsta lilla och kört på det som vänstern alltid kör på förutom rasistkortet, nämligen att Jimmie alltid säger "Jag vet inte".... Magnus "Sverige har aldrig varit tryggare, jag upprepar" Betnér har ju i sina standups själv sagt "Jag vet inte" fler gånger än Åkesson någonsin gjort, och det precis efter han levererat en oneliner eller längre skämt...

 • je k
  je k

  Titta på ”Tucker: "George Soros spenderar miljoner på att förstöra USA"” på SEsoft sesoft.info/hd/video/nJ-EzmVppp_Wzp4

 • Roxy Stellar
  Roxy Stellar

  rätt Rätt ❕ bara rena rama rätt❕ 😸✊

 • kev master 123
  kev master 123

  Man kollar ju minst en gång om dan om ni släppt en ny video

 • DuGamlaDuFria
  DuGamlaDuFria

  Lyssnar alltid och uppskattar er mycket men, idag upplevde jag att ni stressar er fram igenom de ämnen ni tar upp. Tror ni skulle vinna på att fördjupa er lite och inte ta upp alltför mycket.

 • bluegent7
  bluegent7

  När kvinnor, likt mödrar, försöker uppfostra hela folket med värdegrunder, har de överstigit sin roll i samhället.

 • john lind
  john lind

  Den som vill styra världen, måste veta, hur den Andliga världen fungerar. Man måste veta, vilka instrument skall användas, och hur man använder dem. Den som vet blir avslöjad av sin skicklighet. Han ser inte på ting som de synes vara, utan som de verkligen är. För att kunna inhämta kunskap om dem, anden måste bli levande. Man måste bli född på nytt av Fadern. Vår framtid är fullkomligt under vår kontroll. Det vill säga för den som tar sina tankar till fånga. Fadern gav oss en fantastisk gåva, vår Fantasi, vad vi mediterar, det leder oss. Den som har lärt sig att undvika allt det negativa i världen och endast tänker, mediterar, och föreställer det goda, han kommer att få det han tänker, talar och praktiserar, och även den som ständigt tänker, talar, och vistas i det onda, han kommer att få karaktären från de onda saker han utsätter sig till. Den däremot som har förstått hur man skapar, han tänker ständigt på alla löften som Fadern gav oss genom Kristus: Om ni förblir i mig och mina Ord förblir i er, så be om vad ni vill, och ni skall få det. (Joh <a href="#" class="seekto" data-time="907">15:7</a>) Därför säger jag er: Allt vad ni ber om, planerar, önskar och begär, tro att ni har fått det, så skall det vara ert. (Mar <a href="#" class="seekto" data-time="684">11:24</a>) När man har fått klarhet över, hur man vill ha sitt liv, och börjar meditera och samla material, det vill säga inre bilder om den personen man vill vara och fortsätter att meditera, man märker att den inre bilden växer och blir allt klarare. Man märker att man har genom den helige Ande börjat bära frukt: Kärlek, Glädje, Frid, osv. Allt detta är att bli lik Sonen. Sonen är ju fullkomlig för evigt. Genom att vissa saker dröjer, man växer i trofasthet och förtröstan. Man vet att vissa Saker dröjer därför att Fadern har så mycket mer att ge, och han vill att vi upptäcker allt det som han gav oss från världens skapelse. Man finner även den upp-giften som Fadern hade tänkt en, även sina medarbetare och vilka skall man undvika. Gåvan att skilja mellan andar och att se in i den Andliga världen blir också klarare. Man märker att man är mer i den Andliga världen och att man inte har tid med något annat, man har blivit en konung ... och då är det dags att regera...' Känner du till universums lagar? Ordnar du dess välde över jorden? Kan du etablera Ordet att styra över jorden? Att regera är att bli förhärligad, och att bli förhärligad är att regera! Han har gjort oss till konungar och präster åt vår Fader och vi skall regera på jorden. 'Dessutom ger jag dig också vad du inte har bett om, både rikedom och ära, så att i dina dagar ingen konung skall vara din like'. En konungs Ord är mäktigt, och vem kan säga till honom: 'Vad gör du?' (Ecc <a href="#" class="seekto" data-time="484">8:4</a>) Se, Jag gör allting nytt. Allt vad du säger vill jag göra dig. Du är det eviga livets Ord. Är Fadern för oss, vem kan då vara emot oss? Jag är Faderns levande Ord. Mina Ord skall aldrig förgå. Sanna Ord består för evigt. Varje Ord har sin Realitet. Sonen är fullkomlig för evigt. Så som Jag har varit - så skall Jag vara. Jag är den Jag är. Jag är Faderns levande Ord. Fadern, Ordet och den helige Ande, dessa tre är ett. Jag är den Jag är! Yeshua HaMessiah, Kristus, Ordet, Sonen är densamme i går och i dag och i evighet. Jag är det eviga livets Ord. Faderns Ord uppfyller sig själv eftersom Ordet är Sanningen, en levande Verklighet. Verkligheten själv är Kristus! Sonen är fullkomlig för evigt. Sonen utstrålar Faderns härlighet och uppenbarar hans väsen och uppehåller allt genom sitt mäktiga Ord. I Ordet är liv och livet är människornas ljus, det Sanna ljuset ger ljus åt alla människor, Sonen är fullkomlig för evigt. Sonen är densamme i går och i dag och i evighet. Skriften kan inte göras om intet. Vem är som jag? Låt honom ta till Orda.

 • Tom Top
  Tom Top

  Man kan å andra sidan förså Södertälje Science Park i och med att Östling har tagit avstånd från vetenskaplig forskning om klimatet. Det är ju ändå "science" park så att säga.

 • je k
  je k

  Stefan löfven/Annie Lööv : Sverige är en humanitär stormakt. Sjuka i Strömstad ska åka sopbil till sjukhus enligt tjänstemannaförslag samnytt.se/sjuka-i-stromsund-ska-aka-sopbil-till-sjukhus-enligt-tjanstemannaforslag/

 • Anders Jacobsson
  Anders Jacobsson

  Bra tack! Fortsätt det ni säjer kunde varit mina ord :)

 • je k
  je k

  Lyssna på Nationell podradio 1. Vita pillret (dunly) 2.Sverige vakna (svegot) 3.svegot radio 4. Radio nordfront 5.Nordisk styrka 6. Radio Ludvika 7.granskning Sverige 8. hem och härd 9. Ingrid o maria 10. Radio laddhöger 11. Red ice

 • Lars Wadefalk
  Lars Wadefalk

  Många saker som Matti säger om ren livsfilosofi känner jag igen ifrån Jordan B. Petersson. Mycket sanna saker. Det viktiga I om att tycka om sig själv, att ta hand om sig som om man hade ansvaret och uppdraget att vårda sig själv.

 • Thomas Leion
  Thomas Leion

  blir lite fel när ni vinklar det som att samhället blir otryggare pga av att det bara är individers brottslighet som ökar, när statistiken visar att det fortfarande är myndigheterna som ligger bakom 98% av alla övergrepp och kränkningar. Ett myndighetsbrott som dolt ökar är när de tvingar bankerna att vägra låta kunderna lösa sina lån trots att den rätten finns. och att bankerna går fri från vägran eftersom brottet inte är reglerat varvid det inte ger något straff.

 • Mike T
  Mike T

  Glöm nu inte att följa upp och granska Södertälje och deras ordförande

 • Camilla Billö Josefsson
  Camilla Billö Josefsson

  Ni är grymma killar! Så härligt att lyssna på er👍

Nästa